Рецепт Домашній простий розсольник
Якщо ви ніколи не готували розсольник "; Ленінградський ";, сьогодні у вас є можливість це виправити, так як я розповім вам, як приготувати домашній простий розсольник - смачний, ароматний, ситний!
опис приготування:
Тепер приготування розсольнику не буде вас лякати, тому що в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати домашній простий розсольник! Його також називають "; Ленінград ";. Раджу вам для засмажкою моркву нарізати дрібними смужками, а не терти на тертці, щоб її вигляд і смак збереглися в готовій страві. Також рекомендую нарізати картоплю невеликими кубиками, щоб він швидше проварити. Як м'ясо ви можете брати як свинину, так і яловичину, це залежить від ваших уподобань.
- Свинина— 500 грам(або яловичина)
- Крупа перлова— 120 грам
- огірок солоний— 4 штуки
- Картопля— 2 штуки
- морква— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Томатна паста— 60 штук
- Рослинна олія— 40 штук
- сіль— 1 За смаком
- Лавровий лист— 1-2 штук
- часник— 2-3 зубчиків
- Koriandr— 1 За смаком
- прец гострий— 1 За смаком
2. Приготуйте зажарку: на рослинному маслі злегка обсмажте моркву (3-4 хвилини), потім додайте цибулю (2 хвилини) і огірки, дайте овочам протушкувати на сковороді.
3. Добре перемішайте і додайте 4 чашки гарячого бульйону, томатну пасту. Розмішайте і дайте протушкувати під кришкою протягом 10 хвилин.
4. З готового бульйону вийміть м'ясо, наріжте його невеликими шматочками. Висипати в бульйон перлову крупу, додайте картоплю, дайте йому зваритися (10 хвилин). Далі додайте нарізане м'ясо, zažarku, лавровий лист, koriandr, гострий перець і сіль. Далі додайте часник, вийміть з розсольнику гострий перець. Смачного!
Подібні рецепти
Суп з брокколі з вершками
Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...
Домашній Бургер
Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...
Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром
Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...