Рецепт Drakos

Рецепт Drakos
Кількість порцій: 18 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Нескладна в приготуванні,оригінальна закуска на святковий стіл,начинку можна видозмінювати за своїм смаком.

опис приготування:

Борошно просіяти на робочу поверхню гіркою. Зробити в ній поглиблення, вбити в нього яйце, влити теплу воду, покласти сметану, сіль і розм'якшене вершкове масло. Замісити однорідне гладке тісто.

Тісто розрізати на рівні шматочки, зробити кульки. Кульки розкачати на соковито і обсмажити на сухій сковороді з обох сторін, змастити вершковим маслом. На сочень покласти фарш-начинку і згорнути рулетиком.

Для начинки відварити і розім'яти картопля, додати в нього гаряче молоко,1 яйце, смажені гриби з цибулею, дрібно нарізану шинку.

Перед подачею бажано поставити в духовку для прогрівання.

Можна використовувати будь-який м'ясний салат для начинки.

Оформити у вигляді дракончика.

  • мука— 4 склянки
  • вода— 1 Склянка
  • крем— 2 Ст. ложки
  • вершкове масло— 4 Ст. ложки
  • яйце— 2 штуки
  • сіль— 0.5 чайних ложки
  • картопля— 10 штук
  • печериці свіжі— 100 грам
  • шинка— 100 грам
  • цибуля— 3 штуки
  • молоко— 0.5 склянки
Борошно просіяти на робочу поверхню гіркою. Зробити в ній поглиблення, вбити в нього яйце, влити теплу воду, покласти сметану, сіль і розм'якшене вершкове масло. Замісити однорідне гладке тісто.

Тісто розрізати на рівні шматочки, зробити кульки. Кульки розкачати на соковито і обсмажити на сухій сковороді з обох сторін, змастити вершковим маслом. На сочень покласти фарш-начинку і згорнути рулетиком.

Для начинки відварити і розім'яти картопля, додати в нього гаряче молоко,1 яйце, смажені гриби з цибулею, дрібно нарізану шинку.

Перед подачею бажано поставити в духовку для прогрівання.

Можна використовувати будь-який м'ясний салат для начинки.

Оформити у вигляді дракончика.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Рецепт картопляного пирога в духовці

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...