Рецепт Drakos
Нескладна в приготуванні,оригінальна закуска на святковий стіл,начинку можна видозмінювати за своїм смаком.
опис приготування:
Борошно просіяти на робочу поверхню гіркою. Зробити в ній поглиблення, вбити в нього яйце, влити теплу воду, покласти сметану, сіль і розм'якшене вершкове масло. Замісити однорідне гладке тісто.
Тісто розрізати на рівні шматочки, зробити кульки. Кульки розкачати на соковито і обсмажити на сухій сковороді з обох сторін, змастити вершковим маслом. На сочень покласти фарш-начинку і згорнути рулетиком.
Для начинки відварити і розім'яти картопля, додати в нього гаряче молоко,1 яйце, смажені гриби з цибулею, дрібно нарізану шинку.
Перед подачею бажано поставити в духовку для прогрівання.
Можна використовувати будь-який м'ясний салат для начинки.
Оформити у вигляді дракончика.
- мука— 4 склянки
- вода— 1 Склянка
- крем— 2 Ст. ложки
- вершкове масло— 4 Ст. ложки
- яйце— 2 штуки
- сіль— 0.5 чайних ложки
- картопля— 10 штук
- печериці свіжі— 100 грам
- шинка— 100 грам
- цибуля— 3 штуки
- молоко— 0.5 склянки
Тісто розрізати на рівні шматочки, зробити кульки. Кульки розкачати на соковито і обсмажити на сухій сковороді з обох сторін, змастити вершковим маслом. На сочень покласти фарш-начинку і згорнути рулетиком.
Для начинки відварити і розім'яти картопля, додати в нього гаряче молоко,1 яйце, смажені гриби з цибулею, дрібно нарізану шинку.
Перед подачею бажано поставити в духовку для прогрівання.
Можна використовувати будь-який м'ясний салат для начинки.
Оформити у вигляді дракончика.
Подібні рецепти
Рецепт картопляного пирога в духовці
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...