Рецепт Булочки-косички

Рецепт Булочки-косички
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Перед вами рецепт дуже смачних булочок-кісок! Всередині є секрет, в булочках багато маслин, лука і м'яти! Читайте рецепт, я розповім, як приготувати "; Булочки-косички ";!

опис приготування:

Якщо маслини використовуєте в'ялені, вони зазвичай солонуваті, то кількість солі можна різко зменшити або прибрати зовсім. Чорні або зелені покласти? Орієнтуйтеся на свій смак. Також в тісто можна покласти перець чилі, якщо любите гостреньке! булочки смачні, м'які, відлітають зі столу миттєво! пробуйте!

  • Борошно вищого сорту— 1,5 склянки
  • Борошно першого сорту— 1,5 склянки
  • дріжджі свіжі— 24 грам(або 8 г сухий)
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • м'ята— 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне— 50 мілілітрів(+ 1ст. L. для смаження цибулі)
  • Вода тепла— 1 Склянка
  • Маслини без кісточок— 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • сіль— 1 Чайна ложка(без гірки)
Булочки-косички - фото крок 1 1. Підготуйте продукти. приступимо!

Булочки-косички - фото крок 2 2. Змішайте два види борошна з цукром, сіллю і м'ятою. Якщо дріжджі сухі швидкодіючі, то додайте їх відразу до борошна. У мене свіжі, їх потрібно залити теплою водою і залишити на 5 хвилин.

Булочки-косички - фото крок 3 3. Влийте рослинне масло (оливкова), руками перетріть, щоб вийшла дрібна крихта.

Булочки-косички - фото крок 4 4. Влийте теплу воду з дріжджами і замісити м'яке пластичне тісто. Накрийте його чистою і сухою серветкою і приберіть в тепле місце на 1-1,5 години для підйому.

Булочки-косички - фото крок 5 5. Маслини дрібно поріжте.

Булочки-косички - фото крок 6 6. Цибулину велику очистіть, поріжте кубиками і обсмажте на олії до м'якості.

Булочки-косички - фото крок 7 7. тісто підійшло, осадіть його руками. Борошно більше використовувати не потрібно.

Булочки-косички - фото крок 8 8. розділити тісто 3 частини, в першу покладіть смажену цибулю, втручайтеся міксером або руками, як зручно. Дві інші з'єднайте і покладіть в них рубані маслини. Щоб легше вони "; увійшли" в тісто, притрусіть маслини борошном, чайної ложечки буде досить.

Булочки-косички - фото крок 9 9. Ви можете самі вибирати розмір і товщину кісок, як вам подобається. Я робила так: тісто з цибулею розділила на 8 частин, з оливками — з 16 частин. Тепер скачайте джгутики, плетіть кіски, де один джгутик цибульний і два з маслинами.

Булочки-косички - фото крок 10 10. Викладайте косички на застелений пергаментом деко і залишайте для вистоювання хвилин на 30-40.
Потім випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20.

Булочки-косички - фото крок 11 11. Останні пару хвилин я пекла булочки на режимі "; Конвекція ";, це додало булочок такий гарний вигляд. Можна змастити яйцем перед випічкою, а можна нічого не робити, булочки все одно будуть красиві і смачні!

Булочки-косички - фото крок 12 12. Пригощайтеся!

Подібні рецепти

Булочки з сиром і шинкою

Іспанські булочки з заварним кремом

Що ви скажете щодо ситної закуски, якої навіть можна наїстися в обід? Я завжди любила такі страви, коли не хочеться перевантажувати шлунок днем. А ще такі варіанти підходять для святкового столу. опис приготування: Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати булочки з сиром і шинкою. Тільки не ...

Булочки з ванільною глазур'ю

Булочки з ванільною глазур'ю

Рецепт приготування ароматних булочок з глазур'ю з молока, ванілі і цукрової пудри. опис приготування: Приготування цієї хрусткою випічки не займе у вас багато часу. борошна— 3 склянки цукру— 2/3 склянки розпушувача— 5 чайних ложок солі— 1/4 чайних ложки палички несолоного вершкового масла...

Булочки з сиром з дріжджового тіста

Булочки з сиром з дріжджового тіста

Булочки з сиром з дріжджового тіста в домашніх умовах приготувати однозначно треба! Вони майже такі ж, як продають в кафе і супермаркетах. Ось тільки свіже і смачніше — адже це своїми руками! опис приготування: Цей рецепт приготування булочок із сиром з дріжджового тіста мені розповіла мама, а...

Булочки з яблуками і сиром Чеддер

Булочки з яблуками і сиром Чеддер

Рецепт приготування булочок з шматочками яблук, гострим сиром Чеддер і вершками. опис приготування: Булочки добре подавати з теплим яблучним сидром. яблука— 2 штуки(450 г) цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1/2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла— 6 Ст. ложок жирних вершків— 1/4 с...

Булочки з шпинатом

Булочки з шпинатом

Рецепт приготування міні-булочок зі шпинатом, часником, сиром Пармезан і сиром Моцарелла. опис приготування: Пишні булочки зі шпинатом - відмінна випічка для вихідного дня. замороженого тіста для французького хліба— 350 грам оливкового масла— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик вершкового сиру— 90...