Рецепт Булочки-косички
Перед вами рецепт дуже смачних булочок-кісок! Всередині є секрет, в булочках багато маслин, лука і м'яти! Читайте рецепт, я розповім, як приготувати "; Булочки-косички ";!
опис приготування:
Якщо маслини використовуєте в'ялені, вони зазвичай солонуваті, то кількість солі можна різко зменшити або прибрати зовсім. Чорні або зелені покласти? Орієнтуйтеся на свій смак. Також в тісто можна покласти перець чилі, якщо любите гостреньке! булочки смачні, м'які, відлітають зі столу миттєво! пробуйте!
- Борошно вищого сорту— 1,5 склянки
- Борошно першого сорту— 1,5 склянки
- дріжджі свіжі— 24 грам(або 8 г сухий)
- цукор— 1 Чайна ложка
- м'ята— 1 Чайна ложка
- Масло рослинне— 50 мілілітрів(+ 1ст. L. для смаження цибулі)
- Вода тепла— 1 Склянка
- Маслини без кісточок— 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- сіль— 1 Чайна ложка(без гірки)
2. Змішайте два види борошна з цукром, сіллю і м'ятою. Якщо дріжджі сухі швидкодіючі, то додайте їх відразу до борошна. У мене свіжі, їх потрібно залити теплою водою і залишити на 5 хвилин.
3. Влийте рослинне масло (оливкова), руками перетріть, щоб вийшла дрібна крихта.
4. Влийте теплу воду з дріжджами і замісити м'яке пластичне тісто. Накрийте його чистою і сухою серветкою і приберіть в тепле місце на 1-1,5 години для підйому.
5. Маслини дрібно поріжте.
6. Цибулину велику очистіть, поріжте кубиками і обсмажте на олії до м'якості.
7. тісто підійшло, осадіть його руками. Борошно більше використовувати не потрібно.
8. розділити тісто 3 частини, в першу покладіть смажену цибулю, втручайтеся міксером або руками, як зручно. Дві інші з'єднайте і покладіть в них рубані маслини. Щоб легше вони "; увійшли" в тісто, притрусіть маслини борошном, чайної ложечки буде досить.
9. Ви можете самі вибирати розмір і товщину кісок, як вам подобається. Я робила так: тісто з цибулею розділила на 8 частин, з оливками — з 16 частин. Тепер скачайте джгутики, плетіть кіски, де один джгутик цибульний і два з маслинами.
10. Викладайте косички на застелений пергаментом деко і залишайте для вистоювання хвилин на 30-40.
Потім випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20.
11. Останні пару хвилин я пекла булочки на режимі "; Конвекція ";, це додало булочок такий гарний вигляд. Можна змастити яйцем перед випічкою, а можна нічого не робити, булочки все одно будуть красиві і смачні!
12. Пригощайтеся!
Подібні рецепти
Іспанські булочки з заварним кремом
Що ви скажете щодо ситної закуски, якої навіть можна наїстися в обід? Я завжди любила такі страви, коли не хочеться перевантажувати шлунок днем. А ще такі варіанти підходять для святкового столу. опис приготування: Зараз ви дізнаєтеся про те, як приготувати булочки з сиром і шинкою. Тільки не ...
Булочки з ванільною глазур'ю
Рецепт приготування ароматних булочок з глазур'ю з молока, ванілі і цукрової пудри. опис приготування: Приготування цієї хрусткою випічки не займе у вас багато часу. борошна— 3 склянки цукру— 2/3 склянки розпушувача— 5 чайних ложок солі— 1/4 чайних ложки палички несолоного вершкового масла...
Булочки з сиром з дріжджового тіста
Булочки з сиром з дріжджового тіста в домашніх умовах приготувати однозначно треба! Вони майже такі ж, як продають в кафе і супермаркетах. Ось тільки свіже і смачніше — адже це своїми руками! опис приготування: Цей рецепт приготування булочок із сиром з дріжджового тіста мені розповіла мама, а...
Булочки з яблуками і сиром Чеддер
Рецепт приготування булочок з шматочками яблук, гострим сиром Чеддер і вершками. опис приготування: Булочки добре подавати з теплим яблучним сидром. яблука— 2 штуки(450 г) цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1/2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла— 6 Ст. ложок жирних вершків— 1/4 с...
Булочки з шпинатом
Рецепт приготування міні-булочок зі шпинатом, часником, сиром Пармезан і сиром Моцарелла. опис приготування: Пишні булочки зі шпинатом - відмінна випічка для вихідного дня. замороженого тіста для французького хліба— 350 грам оливкового масла— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик вершкового сиру— 90...