Рецепт CA верде
Salysa Verde — приголомшливий соус. Його їдять з пікантними закусками, вареними яйцями або смаженим м'ясом. Готується не важко, багато часу не вимагає. Отже, даю рецепт сальса верде — сподіваюся, стане в нагоді!
опис приготування:
Соус сальса верде, рецепт якого я вам сьогодні даю, відмінно підходить для подачі чіпсів, начос або буріто. Можете зробити якісь сухарики або щось на зразок того, вони теж будуть дуже смачно поєднуватися з сальса верде. Якщо у вас зібралася велика компанія, здивуєте їх закусками з таким незвичайним яскравим соусом! думаю, оцінять всі.
- Fizalis— 13 штук(Можна взяти невеликі зелені помідори. В такому випадку помідор потрібно 5-6.)
- часник— 4 зубчики
- гіркий перець— 2 штуки(Бажано халапеньйо (зелений перед Чилі), але підійде будь-який інший гіркий перець.)
- Цибуля— 0,5 штуки(Середня цибулина. )
- Курячий бульйон— 3 склянки(заздалегідь зваріть. )
- листя кінзи— 1 За смаком(Один пучок. можете більше. )
- мелений чорний перець— 0,5 чайних ложки
- сіль— 1 За смаком
- орегано (душа) — 3 штуки(сухого листя. )
Поставте фізаліс вариться в курячому бульйоні.
Приготуйте перець. Наріжте товстою соломкою.
Перець киньте в каструлю до фізаліс. Наріжте цибулю і часник великими котиками, киньте вариться до овочів.
Коли овочі зваряться, перекладіть їх в блендер. додайте спецій.
Спочатку збийте овочі, потім додайте до них листя кінзи.
збийте. У вас вийде ось такий соус.
Подібні рецепти
Гранатовий браслет рецепт класичний
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...