Рецепт CA верде

Рецепт CA верде
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 30 хв.
Salysa Verde — приголомшливий соус. Його їдять з пікантними закусками, вареними яйцями або смаженим м'ясом. Готується не важко, багато часу не вимагає. Отже, даю рецепт сальса верде — сподіваюся, стане в нагоді!

опис приготування:

Соус сальса верде, рецепт якого я вам сьогодні даю, відмінно підходить для подачі чіпсів, начос або буріто. Можете зробити якісь сухарики або щось на зразок того, вони теж будуть дуже смачно поєднуватися з сальса верде. Якщо у вас зібралася велика компанія, здивуєте їх закусками з таким незвичайним яскравим соусом! думаю, оцінять всі.

  • Fizalis— 13 штук(Можна взяти невеликі зелені помідори. В такому випадку помідор потрібно 5-6.)
  • часник— 4 зубчики
  • гіркий перець— 2 штуки(Бажано халапеньйо (зелений перед Чилі), але підійде будь-який інший гіркий перець.)
  • Цибуля— 0,5 штуки(Середня цибулина. )
  • Курячий бульйон— 3 склянки(заздалегідь зваріть. )
  • листя кінзи— 1 За смаком(Один пучок. можете більше. )
  • мелений чорний перець— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 1 За смаком
  • орегано (душа)  — 3 штуки(сухого листя. )
CA верде - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти. Фізаліс очистіть і помийте.

CA верде - фото крок 2 Поставте фізаліс вариться в курячому бульйоні.

CA верде - фото крок 3 Приготуйте перець. Наріжте товстою соломкою.

CA верде - фото крок 4 Перець киньте в каструлю до фізаліс. Наріжте цибулю і часник великими котиками, киньте вариться до овочів.

CA верде - фото крок 5 Коли овочі зваряться, перекладіть їх в блендер. додайте спецій.

CA верде - фото крок 6 Спочатку збийте овочі, потім додайте до них листя кінзи.

CA верде - фото крок 7 збийте. У вас вийде ось такий соус.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Гранатовий браслет рецепт класичний

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...