Рецепт Chilindron

Рецепт Chilindron
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Що може бути краще для обіднього столу, ніж насичене куряче печеня, та ще й з овочами? Тільки іспанське печеня! Записуємо рецепт приготування чиліндрон і готуємо з задоволенням.

опис приготування:

Іспанська кухня особливою складністю не відрізняється, зате вона завжди ситна і смачна. Якщо не морепродукти — то м'ясо. І курочку вони обожнюють. Одне з найвідоміших блюд — chilindron — як раз на курці і готується. Зазвичай використовують курчат, але можна брати будь-яку курку. Я звикла для приготування чиліндрон брати 4 курині ніжки (або можна чверті). дивимося рецепт.

  • Курині ніжки— 4 штуки
  • Біле вино— 1 Склянка
  • помідори— 4 штуки
  • Зелений перець— 2 штуки
  • Червоний перець— 2 штуки
  • часник— 4 зубчики
  • Цибуля— 1 штука
  • Оливкова олія— За смаком(для смаження)
Chilindron - фото крок 1 Для початку помийте всі овочі.

Chilindron - фото крок 2 подрібніть часник, цибулю ріжемо дрібно кубиками і перець теж.

Chilindron - фото крок 3 Обшпарити помідори окропом і зніміть акуратно з них шкірку.

Chilindron - фото крок 4 Теж ріжемо помідори кубиками.

Chilindron - фото крок 5 У невеликій кількості масла оливкового обсмажуємо спочатку перець, потім додаємо цибулю.

Chilindron - фото крок 6 Тепер додаємо часник і помідори, солимо і перчимо до смаку, можете також різних приправ додати. Потім вливаємо вино.

Chilindron - фото крок 7 Тим часом, в окремій глибокій сковороді обсмажуємо нашу курочку в оливковій олії до золотистого кольору. накриваємо кришкою.

Chilindron - фото крок 8 Потім викладаємо її до овочів, тушкуємо все разом ще хвилин 20 до готовності курки.
Ось і готовий наш іспанська чиліндрон! Нічого складного, правда? Подати блюдо можна з картоплею-фрі або рисом. Смачного!

Подібні рецепти

Курча «Chilindron» в Арагонському

Рибні котлети з щуки

Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...