Рецепт Cвініна під соусом «терияки»
І як раніше наша сім'я жила без азіатської кухні? Коли ми її відкрили для себе, то почали розуміти, за що її так полюбили в усьому світі: поєднання смаків. Соуси тут вирішують дуже багато.
опис приготування:
Я описала, як приготувати свинину під соусом "; Теріякі ";. Звернувшись до японської кухні, ви станете зустрічати подібні страви дуже часто. Рисова локшина, м'ясо і пікантний кисло-гостро-солодкий смак. Трохи овочів - і вже таким гарячим можна наїстися на довгий час. Спробуйте, і ви не пошкодуєте!
- Свинина— 300 грам
- Рисова локшина (funčoza) — 300 грам
- морква— 1 штука
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- Болгарський перець— 1 штука
- Соєвий соус— 2 Ст. ложки
- кунжут— 2 Ст. ложки
- Кунжутну олію— 1 Чайна ложка
- імбир тертий— 1 Ст. ложка
- мед— 1 Ст. ложка
- часник— 2 зубчики
- Рослинна олія— 6 Ст. ложок
- сіль— За смаком
- лимон— 1 штука
- цукор— 1 Чайна ложка
Приготуйте соус теріякі. Імбир і зубчик часнику подрібніть зручним способом.
Влийте до цих інгредієнтів кунжутне масло і соєвий соус. А також всипте половину кунжуту. перемішайте.
В кінці додайте мед. Якщо він густий, то його варто розтопити. Перемішайте ще раз.
Соус підігрійте на вогні, постійно помішуючи. Коли з'явиться блискуча скоринка, то "; Теріякі" готовий. Приберіть його остигати.
Тепер приступите до м'яса. Свинину промийте і наріжте довгими смужками.
М'ясо обсмажте в олії до золотистої скоринки, постійно помішуючи. Додайте до нього трохи "; Теріякі" і сіль.
Наріжте півкільцями моркву і цибулю. часник подрібніть. Почніть обсмажувати овочі в олії.
Потім додайте в сковороду нарізану перець і м'якоть лимона без шкірки.
Залиште гаситися овочі під кришкою на 3 хвилини. Потім додайте до них соус, сіль і цукор. перемішайте інгредієнти.
Окремо відваріть локшину до готовності. Додайте до неї залишки соусу.
В кінці з'єднайте локшину з м'ясом і овочами. Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Макаронні вироби «Kalamaria» з рибним соусом
В якості основного гарячого блюда рекомендую взяти на замітку цей варіант, як приготувати свинину в брусничним соусом. неймовірно ароматний, смачно і дуже апетитно виходить. цікаве блюдо! опис приготування: Цей дивовижний рецепт приготування свинини в брусничним соусом гідний меню хорошого рес...
Cвініна, тушкована з помідорами
Свинина гаситься з помідорами в мультиварці, виходить дуже ситно, так що блюдо цілком можна подавати до столу, як самостійне. На приготування у вас піде не більше години часу. Спробуйте! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування свинини, тушкованою з помідорами. Свинина г...
Cвініна в мультиварці «Redmond»
Мультиварка в наш час незамінний помічник на кухні для кожної господині. Ось і це блюдо приготовлено за допомогою такої підручній техніки. Свинина виходить дуже ніжною і апетитною! опис приготування: До вашої уваги — рецепт приготування свинини в мультиварці "Редмонд". М'ясо гаситися з морквою...
Cвініна шматочками в соусі
Якщо ви любите гостренькі страви в азіатському стилі, візьміть на замітку це нескладний рецепт приготування свинини шматочками в соусі з овочів і спецій. дуже ароматне, ситне і пікантне блюдо. опис приготування: Незважаючи на безліч варіантів, як зробити свинину шматочками в соусі, пропоную ду...
Cвініна з помідорами на сковороді
Приготувати смачний і швидкий вечеря на сковороді дуже просто! Свинина обсмажується на сковороді з помідорами, перцем і цибулею. Блюдо розраховане на дві порції. До свинини підходить майже будь-який гарнір! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування свинини з помідорами на...