Рецепт Чиполліні в кисло-солодкому соусі

Рецепт Чиполліні в кисло-солодкому соусі
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування страви з лука в кисло-солодкому соусі.

опис приготування:

Помістіть Чиполліні в киплячу воду на 1 хвилину, потім дайте йому охолонути. чистий цибулю. Розігрійте масло в сковороді. Додайте цибулю і обсмажуйте до золотистого кольору з кожного боку (8-10 хвилин).

змішати цукор, оцет, томатний соус і воду, довести до кипіння. Накрийте сковороду кришкою, щоб уникнути бризок. Готувати протягом 10 хвилин. Якщо рідина зникає дуже швидко, додайте ще трохи води. Викласти цибулю на блюдо і посипати розмарином.


  • лук чиполлини— 900 грам
  • оливкова олія— 4 Ст. ложки
  • сладкое масло— 3 Ст. ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • томатний соус— 1/2 склянки
  • листя розмарину— 1 Чайна ложка(нарізати)
Помістіть Чиполліні в киплячу воду на 1 хвилину, потім дайте йому охолонути. чистий цибулю. Розігрійте масло в сковороді. Додайте цибулю і обсмажуйте до золотистого кольору з кожного боку (8-10 хвилин).

змішати цукор, оцет, томатний соус і воду, довести до кипіння. Накрийте сковороду кришкою, щоб уникнути бризок. Готувати протягом 10 хвилин. Якщо рідина зникає дуже швидко, додайте ще трохи води. Викласти цибулю на блюдо і посипати розмарином.


Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Паровий рулет з хеком і овочами

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...