Рецепт Быстрое тесто для пирога
нескладне, довольно быстрое тесто для пирога в домашних условиях — прекрасный вариант для основы как сладкой, так і несолодкої випічки. Попробуйте повторить рецепт на своей кухне.
опис приготування:
Этот рецепт приготовления быстрого теста для пирога — это упрощенный вариант домашнего слоеного. Его можно не только сразу выпекать, але і заморожувати, використовуючи по мірі необхідності. Прекрасный вариант, який варто взяти на замітку.
- Вершкове масло— 200 грам
- борошно— 1.5 склянки
- вода— 0.5 склянки
- сіль— 1 щіпка
- Сік лимона— 1 Чайна ложка
2. Нарежьте масло небольшими кубиками и соедините с мукой. Острым ножом превратите их в крошку. Добавьте щепотку соли и затем соедините с ледяной водой и ложкой сока лимона. Замісити однорідне тісто, которое можно скатать в шарик. Робити це потрібно досить швидко, чтобы не нагревать его от тепла рук.
3. Заверните шарик в пленку и отправьте в морозильник на 5 хвилин. Затем поместите его между листами пищевой пленки и раскатайте. це варіант, как сделать быстрое тесто для пирога, так что все процессы не занимают много времени.
4. Поверніть його в 3-4 раза и снова раскатайте. Надішліть ще на 5 минут в морозилку и затем повторите процесс. Этого будет вполне достаточно, но если у вас есть 3-4 часа в запасе, тогда можете отправлять тесто в холодильник и раскатывать не менее 5 раз.
5. Сразу же выкладывайте его в жаропрочную форму и сделайте небольшие проколы вилкой. А вот дальше использовать быстрое тесто для пирога в домашних условиях можно для абсолютно любой начинки, яка опиниться під рукою.
Ось так, просто і дуже смачно, — угощайтесь!
Подібні рецепти
Бездрожжевое ржаное тесто
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...