Рецепт Дунайская селедка

Рецепт Дунайская селедка
Кількість порцій: 3 Час приготування: 20 хв.
Солона оселедець - це звичне блюдо, яке відмінно поєднується з картоплею і свіжими овочевими салатами. Але що якщо цю рибу заготовити по-новому? Смак вас по-справжньому здивує! Дивіться самі!

опис приготування:

Я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати дунайську оселедець варену. Вона вариться всього 7 хвилин в спеціях. Такий варіант набагато корисніше, ніж солоний. Блюдо дієтичне і позитивно впливає на серцево-судинну систему. На гарнір подавайте картопляне пюре або тушковані овочі.

Отже, дивіться, як приготувати дунайську оселедець на гаряче.

  • Селёдка дунайская— 1 штука
  • вода— 1 літр
  • сіль— 5 Ст. ложок
  • Лавровий лист— 4 штуки
  • Перець запашний горошком— 6 штук
  • Чорний перець горошком— 6 штук
Дунайская селедка - фото крок 1 Rиbu чистий, попатраєте і промийте.

Дунайская селедка - фото крок 2 Потім від тушки відріжте хвіст і голову. Наріжте тушку однаковими шматками на 5-6 штук.

Дунайская селедка - фото крок 3 Викладіть рибу в каструлю. Залийте її водою. Додайте лавровий лист, перець і сіль.

Дунайская селедка - фото крок 4 Доведіть воду до кипіння, а потім варіть рибу ще 7 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

«графські руїни» з безе (класичний рецепт)

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...