Рецепт Джем з аличі
такий ароматний, смачний і красивий джем з аличі прекрасно підходить для приготування різної випічки. Ділюся його рецептом.
опис приготування:
Джем з аличі дуже запашний і смачний. Він прекрасно підходить для начинки в пироги і пиріжки. Та й просто на шматок хліба намазати і з'їсти теж смачно. Не полінуйтеся і підготуйте на зиму шматочок сонячного літа. А я розповім вам як зробити джем з аличі. Приготований у цій простому рецептом, джем вийде бурштиновим і густим, як мармелад. І зберігається він дуже добре. Отже, приступимо.
1. Аличу добре миємо й складаємо в емальований посуд. Додаємо воду і ставимо на невеликий вогонь проварити хвилин 10. Так нам буде легше видалити кісточки і шкірки.
2. Через металевий друшляк з невеликими дірочками перетираємо приварену аличу. Вийде однорідне пюре.
3. Викладаємо пюре назад в посуд, в якій будемо варити джем. Додаємо цукор і розмішуємо до тих пір, поки цукор не розчиниться.
4. Ставимо на маленький вогонь і варимо, постійно помішуючи до тих пір, поки джем не почне загусати. Якщо з'являється пінка — знімаємо її.
5. Перекладаємо джем в сухі банки і закриваємо кришками.
От і все. найскладніше — pereteret 'Alyce, а з рештою проблем не повинно бути. Удачі вам і смачного джему!
- алича жовта— 1 кілограм
- цукор— 1 кілограм
- вода— 200 мілілітрів
1. Аличу добре миємо й складаємо в емальований посуд. Додаємо воду і ставимо на невеликий вогонь проварити хвилин 10. Так нам буде легше видалити кісточки і шкірки.
2. Через металевий друшляк з невеликими дірочками перетираємо приварену аличу. Вийде однорідне пюре.
3. Викладаємо пюре назад в посуд, в якій будемо варити джем. Додаємо цукор і розмішуємо до тих пір, поки цукор не розчиниться.
4. Ставимо на маленький вогонь і варимо, постійно помішуючи до тих пір, поки джем не почне загусати. Якщо з'являється пінка — знімаємо її.
5. Перекладаємо джем в сухі банки і закриваємо кришками.
От і все. найскладніше — pereteret 'Alyce, а з рештою проблем не повинно бути. Удачі вам і смачного джему!
Подібні рецепти
Рулет з бананом
Джем, приготований з жовтої аличі виходить смачним, з приємною кислинкою і насиченим ароматом. Горіхи роблять бурштиновий джем ще цікавіше, спробуйте! опис приготування: Почнемо з приємного. Кісточки з аличі не виймати. Особливо відчувається економія часу, якщо готувати велику порцію джему. Ал...
Швидке варення з аличі
Зазвичай приготування варення з аличі займає досить багато часу, але я хочу поділитися з вами більш простим і швидким способом — часу витратите менше, а смак у ласощі вийде відмінний. опис приготування: Я просто обожнюю трохи кислуватий смак аличі і заготовок з неї, тому намагаюся зробити на ї...
Джем без сахара
зварити запашну, насичений і смачний домашній джем ви можете і без цукру. Саме такий варіант я хочу запропонувати вам на замітку. відмінний рецепт: простий і швидкий. рекомендую повторити! опис приготування: Так як приготувати джем без цукру ви зможете з будь-яких ягід і фруктів, кількість мед...
Джем з абрикосів
Моя подруга на сніданок завжди робить тости з джемом. Я якось запитала її, де вона взяла такий смачний джем з абрикосів, на що вона мені відповіла — я все намагаюся робити сама! ділюся рецептом. опис приготування: Рецепт приготування джему з абрикосів дуже простий — він не утруднить навіть нов...
Джем з абрикосів без кісточок
Вже з'явилися перші абрикоси і саме час згадати найкращі рецепти літніх заготовок. Джем з абрикосів без кісточок можна зробити легко і швидко. запасаємося цукром, абрикосами і банками! опис приготування: Якщо варити джем з абрикосів без кісточок використовуючи багаторазове нагрівання, це зроби...