Рецепт Джем з аличі

Рецепт Джем з аличі
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 30 хв.
такий ароматний, смачний і красивий джем з аличі прекрасно підходить для приготування різної випічки. Ділюся його рецептом.

опис приготування:

Джем з аличі дуже запашний і смачний. Він прекрасно підходить для начинки в пироги і пиріжки. Та й просто на шматок хліба намазати і з'їсти теж смачно. Не полінуйтеся і підготуйте на зиму шматочок сонячного літа. А я розповім вам як зробити джем з аличі. Приготований у цій простому рецептом, джем вийде бурштиновим і густим, як мармелад. І зберігається він дуже добре. Отже, приступимо.

1. Аличу добре миємо й складаємо в емальований посуд. Додаємо воду і ставимо на невеликий вогонь проварити хвилин 10. Так нам буде легше видалити кісточки і шкірки.

2. Через металевий друшляк з невеликими дірочками перетираємо приварену аличу. Вийде однорідне пюре.

3. Викладаємо пюре назад в посуд, в якій будемо варити джем. Додаємо цукор і розмішуємо до тих пір, поки цукор не розчиниться.

4. Ставимо на маленький вогонь і варимо, постійно помішуючи до тих пір, поки джем не почне загусати. Якщо з'являється пінка — знімаємо її.

5. Перекладаємо джем в сухі банки і закриваємо кришками.

От і все. найскладніше — pereteret 'Alyce, а з рештою проблем не повинно бути. Удачі вам і смачного джему!


  • алича жовта— 1 кілограм
  • цукор— 1 кілограм
  • вода— 200 мілілітрів
Джем з аличі дуже запашний і смачний. Він прекрасно підходить для начинки в пироги і пиріжки. Та й просто на шматок хліба намазати і з'їсти теж смачно. Не полінуйтеся і підготуйте на зиму шматочок сонячного літа. А я розповім вам як зробити джем з аличі. Приготований у цій простому рецептом, джем вийде бурштиновим і густим, як мармелад. І зберігається він дуже добре. Отже, приступимо.

1. Аличу добре миємо й складаємо в емальований посуд. Додаємо воду і ставимо на невеликий вогонь проварити хвилин 10. Так нам буде легше видалити кісточки і шкірки.

2. Через металевий друшляк з невеликими дірочками перетираємо приварену аличу. Вийде однорідне пюре.

3. Викладаємо пюре назад в посуд, в якій будемо варити джем. Додаємо цукор і розмішуємо до тих пір, поки цукор не розчиниться.

4. Ставимо на маленький вогонь і варимо, постійно помішуючи до тих пір, поки джем не почне загусати. Якщо з'являється пінка — знімаємо її.

5. Перекладаємо джем в сухі банки і закриваємо кришками.

От і все. найскладніше — pereteret 'Alyce, а з рештою проблем не повинно бути. Удачі вам і смачного джему!


Подібні рецепти

Джем з аличі з шматочками волоського горіха

Рулет з бананом

Джем, приготований з жовтої аличі виходить смачним, з приємною кислинкою і насиченим ароматом. Горіхи роблять бурштиновий джем ще цікавіше, спробуйте! опис приготування: Почнемо з приємного. Кісточки з аличі не виймати. Особливо відчувається економія часу, якщо готувати велику порцію джему. Ал...

Швидке варення з аличі

Швидке варення з аличі

Зазвичай приготування варення з аличі займає досить багато часу, але я хочу поділитися з вами більш простим і швидким способом — часу витратите менше, а смак у ласощі вийде відмінний. опис приготування: Я просто обожнюю трохи кислуватий смак аличі і заготовок з неї, тому намагаюся зробити на ї...

Джем без сахара

Джем без сахара

зварити запашну, насичений і смачний домашній джем ви можете і без цукру. Саме такий варіант я хочу запропонувати вам на замітку. відмінний рецепт: простий і швидкий. рекомендую повторити! опис приготування: Так як приготувати джем без цукру ви зможете з будь-яких ягід і фруктів, кількість мед...

Джем з абрикосів

Джем з абрикосів

Моя подруга на сніданок завжди робить тости з джемом. Я якось запитала її, де вона взяла такий смачний джем з абрикосів, на що вона мені відповіла — я все намагаюся робити сама! ділюся рецептом. опис приготування: Рецепт приготування джему з абрикосів дуже простий — він не утруднить навіть нов...

Джем з абрикосів без кісточок

Джем з абрикосів без кісточок

Вже з'явилися перші абрикоси і саме час згадати найкращі рецепти літніх заготовок. Джем з абрикосів без кісточок можна зробити легко і швидко. запасаємося цукром, абрикосами і банками! опис приготування: Якщо варити джем з абрикосів без кісточок використовуючи багаторазове нагрівання, це зроби...