Рецепт Цепеліни (цепеліни)

Рецепт Цепеліни (цепеліни)
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт популярного литовського страви з картоплі і м'яса.

опис приготування:

Для початку потрібно почистити і натерти картоплю. За допомогою марлі віджати більшу частину соку. Додати варену картоплю до тертого і ретельно розім'яти. Взяти в руки близько 80 грам картопляної маси, розплющити, в середину покласти яловичий фарш, потім з'єднати краї і надати форму овалу. Викладати цепеліни по одному в киплячу воду. Варити протягом 25-30 хвилин постійно помішуючи.

Готові цепеліни викласти на блюдо, залити соусом "; шпик" і обкласти прожареним луком і сметаною.


  • сиру картоплю— 15 штук
  • варена картопля— 5 штук
  • сіль— 1 щіпка(за смаком)
  • фарш із яловичини— 400-500 грам
  • цибулина— 1 штука
  • жир— 14 Ст. ложок
  • мелений перець— 1 щіпка(за смаком)
  • соус— 70 грам(за смаком)
  • крем— 3 Ст. ложки
Для початку потрібно почистити і натерти картоплю. За допомогою марлі віджати більшу частину соку. Додати варену картоплю до тертого і ретельно розім'яти. Взяти в руки близько 80 грам картопляної маси, розплющити, в середину покласти яловичий фарш, потім з'єднати краї і надати форму овалу. Викладати цепеліни по одному в киплячу воду. Варити протягом 25-30 хвилин постійно помішуючи.

Готові цепеліни викласти на блюдо, залити соусом "; шпик" і обкласти прожареним луком і сметаною.


Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Торт «поцілунок негра»

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...