Рецепт Курчата в духовці
Шалено смачне і оригінальне гаряче блюдо. Вишукана начинка і ніжне, тане в роті, м'ясо курчати - ідеальне поєднання. Таке блюдо безумовно заслуговує головного місця на святковому столі.
опис приготування:
Рецепт приготування курчат в духовці простий, інгредієнти можна знайти в будь-якому супермаркеті, а в результаті у вас вийде неймовірно смачне, ароматне і незвичайне блюдо. М'ясо курчат виходить ніжне, соковите, а оригінальна начинка не залишить нікого байдужим. Приготувавши курчат в духовці за цим рецептом, ви приємно здивуєте своїх домочадців або гостей.
дивіться, як приготувати курчат в духовці.
- курча— 2 штуки
- Сир— 250 грам
- лимон— 1 штука
- Копчена грудинка— 150 грам
- Виноград без кісточок— 300 грам
- Інжир з варення— 3 штуки
- орегано свіжий— 6 штук
- чебрець свіжий— 6 штук
- Вершкове масло— 1 Чайна ложка
- Мариновані виноградне листя— 15 штук
- Сироп з інжировим варення— 4 Ст. ложки
- сіль— 1 щіпка(за смаком)
- Чорний мелений перець— 1 щіпка(за смаком)
Інжир нарізаємо на шматочки і додаємо в сир. Інжир з варення можна замінити на сушений. В цьому випадку проваріть його трохи в окропі або замочіть в міцному чаї.
поріжте 70 г грудинки на маленькие кусочки.
Лимон необхідно помити і натерти його цедру на дрібній тертці.
цедру лимона, грудинку і жменю винограду додаємо в сир і акуратно перемішуємо.
Мариновані листя винограду промиваємо водою і висушуємо. Потім викладаємо в них начинку і загортаємо в рулетики.
Курчат помиємо і висушити, а потім вкладаємо в кожну тушку по одному рулетики і по 2 гілочки орегано і чебрецю.
У форму викладаємо інші рулетики, а наверх - тушки курчат.
Грудинку, яка залишилася, нарізаємо смужками і викладаємо на грудки курчат і посипаємо блюдо ягодами винограду. Можно грудинку за 10 хвилин до закінчення готування зняти, і тоді на курчатах вийде ароматна кірочка.
Розмазує вершкове масло по тушкам і поливаємо інжировим сиропом. Відправляємо в духовку на 30-40 хвилин.
А тепер хвилин 5-8 курчата нехай постоять. Потім викладайте їх на блюдо і подавайте до столу.
Подібні рецепти
«курчата» з яєць
Курчата-корнішони - відмінний варіант для обіду або вечері. швидко готуються, м'ясо у них ніжне і дієтичне. опис приготування: В якості маринаду для птиці можна використовувати розсіл або маринад від консервованих огірків чи помідорів. Це зручно і економить час. курчата-корнішони— 3 штуки р...
Курчата «Рішельє»
вас, як завжди, мучить питання — & Quot; що приготувати до святкового столу?" Підкажу хороший рецепт! Курчата "; Рішельє" — відмінне рішення проблеми, запечені, хрусткі, з морквою і цибулею. опис приготування: Це класичний рецепт приготування курчат "; Рішельє ";. Блюдо підійде для будь-якого ...
Курчата в горщику
Хочу поділитися з вами простим і доступним варіантом, як приготувати курчат в горщику з овочами. Таке апетитне печеня стане відмінною ідеєю повноцінного обіду чи вечері для всієї родини. опис приготування: Страви на кшталт цього обов'язково повинні бути в меню кожної господині. Це просто, ситн...
Курчата смажені
Рецепт приготування смажених курчат. опис приготування: Смажених курчат добре подавати з розсипчастим вареним рисом, помідорами, маринованою цибулею і томатним соусом. приготування: Розділити курчат на 2 частини і злегка відбити. Змішати в мисці сіль, перець, терту моркву, подрібнену петрушку ...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...