Рецепт Курчата в духовці

Рецепт Курчата в духовці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Шалено смачне і оригінальне гаряче блюдо. Вишукана начинка і ніжне, тане в роті, м'ясо курчати - ідеальне поєднання. Таке блюдо безумовно заслуговує головного місця на святковому столі.

опис приготування:

Рецепт приготування курчат в духовці простий, інгредієнти можна знайти в будь-якому супермаркеті, а в результаті у вас вийде неймовірно смачне, ароматне і незвичайне блюдо. М'ясо курчат виходить ніжне, соковите, а оригінальна начинка не залишить нікого байдужим. Приготувавши курчат в духовці за цим рецептом, ви приємно здивуєте своїх домочадців або гостей.

дивіться, як приготувати курчат в духовці.

  • курча— 2 штуки
  • Сир— 250 грам
  • лимон— 1 штука
  • Копчена грудинка— 150 грам
  • Виноград без кісточок— 300 грам
  • Інжир з варення— 3 штуки
  • орегано свіжий— 6 штук
  • чебрець свіжий— 6 штук
  • Вершкове масло— 1 Чайна ложка
  • Мариновані виноградне листя— 15 штук
  • Сироп з інжировим варення— 4 Ст. ложки
  • сіль— 1 щіпка(за смаком)
  • Чорний мелений перець— 1 щіпка(за смаком)
Курчата в духовці - фото крок 1 Включаємо духовку на 200 градусів і готуємо начинку. У сир додаємо сіль і перець, розминаємо виделкою. додаємо по 2 гілочки орегано і чебрецю. Трави можна замінити на прованські трави.

Курчата в духовці - фото крок 2 Інжир нарізаємо на шматочки і додаємо в сир. Інжир з варення можна замінити на сушений. В цьому випадку проваріть його трохи в окропі або замочіть в міцному чаї.

Курчата в духовці - фото крок 3 поріжте 70 г грудинки на маленькие кусочки.

Курчата в духовці - фото крок 4 Лимон необхідно помити і натерти його цедру на дрібній тертці.

Курчата в духовці - фото крок 5 цедру лимона, грудинку і жменю винограду додаємо в сир і акуратно перемішуємо.

Курчата в духовці - фото крок 6 Мариновані листя винограду промиваємо водою і висушуємо. Потім викладаємо в них начинку і загортаємо в рулетики.

Курчата в духовці - фото крок 7 Курчат помиємо і висушити, а потім вкладаємо в кожну тушку по одному рулетики і по 2 гілочки орегано і чебрецю.

Курчата в духовці - фото крок 8 У форму викладаємо інші рулетики, а наверх - тушки курчат.

Курчата в духовці - фото крок 9 Грудинку, яка залишилася, нарізаємо смужками і викладаємо на грудки курчат і посипаємо блюдо ягодами винограду. Можно грудинку за 10 хвилин до закінчення готування зняти, і тоді на курчатах вийде ароматна кірочка.

Курчата в духовці - фото крок 10 Розмазує вершкове масло по тушкам і поливаємо інжировим сиропом. Відправляємо в духовку на 30-40 хвилин.

Курчата в духовці - фото крок 11 А тепер хвилин 5-8 курчата нехай постоять. Потім викладайте їх на блюдо і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Курчата «Аврора»

«курчата» з яєць

Курчата-корнішони - відмінний варіант для обіду або вечері. швидко готуються, м'ясо у них ніжне і дієтичне. опис приготування: В якості маринаду для птиці можна використовувати розсіл або маринад від консервованих огірків чи помідорів. Це зручно і економить час. курчата-корнішони— 3 штуки р...

Курчата «Рішельє»

Курчата «Рішельє»

вас, як завжди, мучить питання — & Quot; що приготувати до святкового столу?" Підкажу хороший рецепт! Курчата "; Рішельє" — відмінне рішення проблеми, запечені, хрусткі, з морквою і цибулею. опис приготування: Це класичний рецепт приготування курчат "; Рішельє ";. Блюдо підійде для будь-якого ...

Курчата в горщику

Курчата в горщику

Хочу поділитися з вами простим і доступним варіантом, як приготувати курчат в горщику з овочами. Таке апетитне печеня стане відмінною ідеєю повноцінного обіду чи вечері для всієї родини. опис приготування: Страви на кшталт цього обов'язково повинні бути в меню кожної господині. Це просто, ситн...

Курчата смажені

Курчата смажені

Рецепт приготування смажених курчат. опис приготування: Смажених курчат добре подавати з розсипчастим вареним рисом, помідорами, маринованою цибулею і томатним соусом. приготування: Розділити курчат на 2 частини і злегка відбити. Змішати в мисці сіль, перець, терту моркву, подрібнену петрушку ...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...