Рецепт Цесарка в духовці

Рецепт Цесарка в духовці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Хочете урізноманітнити своє меню? Тоді ось вам чудова ідея, як приготувати цесарку в духовці. апетитна, смачненька, з овочами на гарнір ... Це прекрасне блюдо для всієї родини, так що раджу!

опис приготування:

Вроде бы та же курочка, але набагато смачніше! Завдяки апетитного маринаду цесарка виходить пікантною, а при невеликій температурі духовки можна зробити її приголомшливо ніжною і буквально приховує в роті. Овочі можна при бажанні виключити з рецепта, приготувавши на гарнір рис або пюре, наприклад.

  • Tsesarka— 1 штука
  • Рослинна олія— 50 мілілітрів
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 2-6 зубчиків
  • зелень— 1 пучок
  • мандарини— 3 штуки(або апельсин)
  • мед— 1 Ст. ложка
  • Сіль і спеції— За смаком(перець, паприка, чебрець і т.д.)
  • Томатний соус— 2 Ст. ложки
  • Овочі на гарнір— За смаком(морква, кукурудза, картопля, брюссельська капуста і т.д.)
Цесарка в духовці - фото крок 1 1. Птицю вимийте і висушіть.

Цесарка в духовці - фото крок 2 2. очистіть цибулю, наріжте його великими шматочками. Часник можна залишити цілком. Вимийте і висушіть зелень. Все це помістіть всередину цесарки.

Цесарка в духовці - фото крок 3 3. Вичавіть сік з мандаринів. додайте сіль, перець, паприка, мідь, рослинна олія, томатний соус і інші спеції за смаком. Все як слід перемішайте.

Цесарка в духовці - фото крок 4 4. Готовим маринадом змастити птицю з усіх боків і залиште на годинку, щоб вона промаринувалося. Після відправте її в розігріту до 150 градусів духовку.

Цесарка в духовці - фото крок 5 5. Томіть цесарку при низькій температурі, щоб вона не висохла і була ніжною. хв 20 до кінця підготуйте овочі. Опустіть їх в киплячу підсолену воду на 3-4 хвилини. В даному випадку це брокколі, брюссельська капуста, кукурудза і морква, але ви можете вибрати і будь-які інші овочі.

Цесарка в духовці - фото крок 6 6. Після обсушити їх, викладіть на деко з птицею і відправте в духовку. Доведіть до повної готовності і цесарку, і овочі.
Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Листовий селера на зиму

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...