Рецепт Кабачки пт

Рецепт Кабачки пт
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 45 хв.
кабачки пт — смачна закуска з такого простого і доступного овоча, як цукіні. смачна, легка, подана з хорошим соусом закуска з цукіні просто не може не сподобатися.

опис приготування:

Я не люблю цуккини. немає, серйозно — я не їм цукіні практично ні в якому вигляді. Один з винятків — кабачки пт. По суті, ця закуска дуже схожа на горезвісний картопля фрі з Макдональдса — виглядає схоже, за смаком схоже, подається з соусом. Однак, на відміну від картоплі фрі, приготований в домашніх умовах цукіні фрі — куди менш шкідливе і небезпечне для здоров'я захоплення.

цікаво, що закуска цукіні фрі припала до смаку навіть нашим дітям, які не те що цукіні — взагалі овочі не дуже люблять.

Спробуйте!


  • цукіні— 500 грам
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • італійські спеції— 1 Ст. ложка
  • яйце— 1 штука
кабачки пт - фото крок 1 Берем цуккини, гарненько промиваємо.

кабачки пт - фото крок 2 Нарезаем цуккини на тонкие длинные клинья (как картофель фри).

кабачки пт - фото крок 3 Выкладываем цуккини в полиэтиленовый пакет, туда же засыпаем муку и соль. Гарненько перемішуємо і відставляємо.

кабачки пт - фото крок 4 Сделаем панировку: смешаем панировочные сухари, пармезан и итальянские специи.

кабачки пт - фото крок 5 В отдельной мисочке взбиваем яйцо. Каждый кусочек кабачка достаем из пакета и обмакиваем сперва в яйцо, потім — в сухую смесь для панировки.

кабачки пт - фото крок 6 Запанированные кусочки цуккини выкладываем на решетку, под решетку подстилаем фольгу — щоб не забруднити духовку. Ставим решетку в духовку и запекаем 15 хвилин при 200 градусах до золотистой корочки кляра.

кабачки пт - фото крок 7 Как только кляр приобретет золотистый оттенок, а корочка станет хрустящей, достаем цуккини из духовки и остужаем на той же решетке.

кабачки пт - фото крок 8 Подаем закуску с любимым соусом. Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Кабачки, тушковані з куркою

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...