Рецепт Чеський гуляш
Рецепт приготування гуляшу. Традиційне угорську страву в чеському стилі.
кількість порцій: 4
- говяжа вирізка— 600 грам
- олія— 3 Ст. ложки
- цибулина— 2 штуки(дрібно нарізати)
- гриби— 500 грам(промити і нарізати)
- морква— 200 грам
- червоний перець— 1 Чайна ложка
- майоран— 1 Чайна ложка
- кмин— 1 щіпка
- лавровий лист— 1 штука
- сіль— 1 щіпка(за смаком)
- чорний перець— 1 щіпка(за смаком)
- часник— 3 зубчики(розчавити)
- гаряча вода— 1,5 склянки
- картопля— 5 штук
Гриби обсмажити на малому вогні протягом 3 хвилин, потім додати моркву і смажити на малому вогні ще 2 хвилини. Кинути в сковороду шматочки м'яса, готувати ще приблизно 3 хвилини. Додати 1 столову ложку червоного перцю і 1 чайну ложку майорану.
Влити воду і довести до кипіння. Варити на слабкому вогні протягом 30-40 хвилин.
почистити картоплю, нарізати на середні скибочки. Помістити в каструлю і залити водою.
Варити картопля із закритою кришкою до готовності.
Об'єднати картопля з овочами і м'ясом. Готувати ще кілька хвилин.
Подібні рецепти
Класичний галантин з курки
густий, ситний і ароматний суп виходить таким смачним, що з'їдається навіть тарілка. що, що, що! Адже тарілка для цього супу незвичайна — Хлібна. опис приготування: Ця страва навряд чи залишить когось байдужим. По перше — це незвичайна подача, по-друге — це смачно! Рецепт приготування чеського...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...