Рецепт Чеський гуляш

Рецепт Чеський гуляш
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування гуляшу. Традиційне угорську страву в чеському стилі.

кількість порцій: 4
  • говяжа вирізка— 600 грам
  • олія— 3 Ст. ложки
  • цибулина— 2 штуки(дрібно нарізати)
  • гриби— 500 грам(промити і нарізати)
  • морква— 200 грам
  • червоний перець— 1 Чайна ложка
  • майоран— 1 Чайна ложка
  • кмин— 1 щіпка
  • лавровий лист— 1 штука
  • сіль— 1 щіпка(за смаком)
  • чорний перець— 1 щіпка(за смаком)
  • часник— 3 зубчики(розчавити)
  • гаряча вода— 1,5 склянки
  • картопля— 5 штук
чеський гуляш - фото крок 1 підготувати інгредієнти. порізати овочі. М'ясо нарізати невеликими шматочками і посолити.

чеський гуляш - фото крок 2 Гриби обсмажити на малому вогні протягом 3 хвилин, потім додати моркву і смажити на малому вогні ще 2 хвилини. Кинути в сковороду шматочки м'яса, готувати ще приблизно 3 хвилини. Додати 1 столову ложку червоного перцю і 1 чайну ложку майорану.

чеський гуляш - фото крок 3 Влити воду і довести до кипіння. Варити на слабкому вогні протягом 30-40 хвилин.

чеський гуляш - фото крок 4 почистити картоплю, нарізати на середні скибочки. Помістити в каструлю і залити водою.

чеський гуляш - фото крок 5 Варити картопля із закритою кришкою до готовності.

чеський гуляш - фото крок 6 Об'єднати картопля з овочами і м'ясом. Готувати ще кілька хвилин.

Подібні рецепти

Чеський суп в хлібі

Класичний галантин з курки

густий, ситний і ароматний суп виходить таким смачним, що з'їдається навіть тарілка. що, що, що! Адже тарілка для цього супу незвичайна — Хлібна. опис приготування: Ця страва навряд чи залишить когось байдужим. По перше — це незвичайна подача, по-друге — це смачно! Рецепт приготування чеського...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...