Рецепт Чеський суп в хлібі
густий, ситний і ароматний суп виходить таким смачним, що з'їдається навіть тарілка. що, що, що! Адже тарілка для цього супу незвичайна — Хлібна.
опис приготування:
Ця страва навряд чи залишить когось байдужим. По перше — це незвичайна подача, по-друге — це смачно! Рецепт приготування чеського супу в хлібі досить простий. Якщо ви не змогли знайти такі булочки для супу, то ви можете самі спекти їх за вашим рецептом дріжджового тіста. Можна спекти булочки, а можна відразу "; тарілки ";. Для цього оберніть тестом змащені маслом горщики і спечіть,як зазвичай печете хліб, а потім просто зріжте кришку. Якщо ваш суп вийде занадто густим — просто розбавте його вершками, але пам'ятайте — він не повинен бути дуже рідким! Якщо ви вирішили додати часник — його найкраще подрібненим обсмажити з грибами та цибулею. Отже, розповідаю як приготувати чеський суп в хлібі.
- гриби— 400 грам
- Картопля— 3 штуки
- вершки— 200 мілілітрів
- Цибуля— 2 штуки
- борошно— 2 Ст. ложки
- сир— 75 грам
- Вершкове масло— 75 грам
- часник— 1-2 зубчиків(по бажанню)
- зелень— 30 грам(кріп, петрушка)
- сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
- Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
- вода— 1 літр(суп не повинен бути дуже рідким)
Поставимо варити картоплю в злегка підсоленій воді.
Підсмажимо на вершковому маслі гриби з цибулею і в кінці додати борошно. добре розмішуючи, піджаримо 1-2 хвилини. Потім додамо вершки і доведемо до кипіння, весь час помішуючи.
Обсмажені гриби з цибулею і вершками додамо в каструлю з картоплею, посолити і поперчити. Додамо сир, нарізаний шматочками і варимо до готовності картоплі.
Для цього супу чудово підійдуть булочки з борошна грубого помелу або з висівками. Зрізаємо з них верхівку і ложкою виймаємо м'якоть. не потрібно вишкрібати всю м'якоть, аж до корки!
Розігріваємо духовку до 200 градусів і ставимо в неї хлібні тарілки, щоб вони трохи підсохли.
За допомогою блендера збиваємо суп до однорідного пюре і наливаємо в хлібні тарілки. Нарізаємо зелень і посипаємо суп.
Подібні рецепти
Запіканка з картопляного пюре
Рецепт приготування гуляшу. Традиційне угорську страву в чеському стилі. кількість порцій: 4 говяжа вирізка— 600 грам олія— 3 Ст. ложки цибулина— 2 штуки(дрібно нарізати) гриби— 500 грам(промити і нарізати) морква— 200 грам червоний перець— 1 Чайна ложка майоран— 1 Чайна ложка кмин— 1 щіпка лав...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...