Рецепт Делікатесний салат
Рецепт приготування салату з морепродуктів і овочів під майонезом. Делікатесний салат буде відмінною закускою на святковому столі!
опис приготування:
всі овочі (морква, помідори, картопля, огірки) нарізаються тонкими скибочками. Також слід нарізати і відварне рибне філе. підготовлені овочі, а також певна частина філе і зелений горошок викладаються в салатник шарами. Кожен шар Перемащуємо майонезом.
Як тільки все зроблено і інгредієнти укладені, зверху салат слід прикрасити філе горбуші, яка укладається скибочками зверху, як і суцвіття цвітної капусти. врахуйте, що перед подачею рибу, а також капусту варто полити салатною заправкою. Готовий салат слід прикрасити зеленню, а потім подавати з гарніром.
- горбуші— 350 грам(відварне філе)
- огірки— 2 штуки
- помідори— 2 штуки
- морква— 1 штука
- горошок зелений— 100 грам(консервований )
- цвітна капуста— 150 грам
- майонез— 1/2 склянки
- заправка салатная— 6 Ст. ложок
- сіль і перець чорний мелений— — За смаком
- картопля— 2 штуки
Як тільки все зроблено і інгредієнти укладені, зверху салат слід прикрасити філе горбуші, яка укладається скибочками зверху, як і суцвіття цвітної капусти. врахуйте, що перед подачею рибу, а також капусту варто полити салатною заправкою. Готовий салат слід прикрасити зеленню, а потім подавати з гарніром.
Подібні рецепти
Різотто з помідорами
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...