Рецепт Делікатесний салат

Рецепт Делікатесний салат
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування салату з морепродуктів і овочів під майонезом. Делікатесний салат буде відмінною закускою на святковому столі!

опис приготування:

всі овочі (морква, помідори, картопля, огірки) нарізаються тонкими скибочками. Також слід нарізати і відварне рибне філе. підготовлені овочі, а також певна частина філе і зелений горошок викладаються в салатник шарами. Кожен шар Перемащуємо майонезом.

Як тільки все зроблено і інгредієнти укладені, зверху салат слід прикрасити філе горбуші, яка укладається скибочками зверху, як і суцвіття цвітної капусти. врахуйте, що перед подачею рибу, а також капусту варто полити салатною заправкою. Готовий салат слід прикрасити зеленню, а потім подавати з гарніром.


  • горбуші— 350 грам(відварне філе)
  • огірки— 2 штуки
  • помідори— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • горошок зелений— 100 грам(консервований )
  • цвітна капуста— 150 грам
  • майонез— 1/2 склянки
  • заправка салатная— 6 Ст. ложок
  • сіль і перець чорний мелений— — За смаком
  • картопля— 2 штуки
всі овочі (морква, помідори, картопля, огірки) нарізаються тонкими скибочками. Також слід нарізати і відварне рибне філе. підготовлені овочі, а також певна частина філе і зелений горошок викладаються в салатник шарами. Кожен шар Перемащуємо майонезом.

Як тільки все зроблено і інгредієнти укладені, зверху салат слід прикрасити філе горбуші, яка укладається скибочками зверху, як і суцвіття цвітної капусти. врахуйте, що перед подачею рибу, а також капусту варто полити салатною заправкою. Готовий салат слід прикрасити зеленню, а потім подавати з гарніром.


Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Різотто з помідорами

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...