Рецепт Датське печиво

Рецепт Датське печиво
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 40 хв.
Смачне і ніжне, розсипчаста печиво. Ароматне і тане в роті. Все це про знаменитого датському печиво з жерстяних коробок. Давайте спечемо його будинку і отримаємо задоволення чаєм з печивом.

опис приготування:

Ще коли я була маленькою, хтось привіз в подарунок красиву жерстяну коробку з смачним печивом. Коробка до сих пір у моєї мами, в ній вона зберігає нитки з голками. Для нас, дітей, печива з цієї красивої коробки були казково смачними. Цей смак я пам'ятаю до цих пір. Майже такі ж датські печива можна спекти і в домашніх умовах. Це зовсім нескладно. Давайте приготуємо до вечірнього чаю з допомогою цього простого рецепту данське печиво, так само як з дитинства. Інгредієнтів особливих нам не знадобиться, так що — беремося за справу і удачі!

  • Вершкове масло— 250 грам
  • яйця— 1 штука
  • цукор— 1 Склянка(2 столових ложки залиште для посипання, інше — в тісто)
  • борошно— 2,5 склянки
  • Кокосова стружка— 60-70 грам(половина — в тісто, інше — для посыпки)
датське печиво - фото крок 1 В миску, в якій будемо робити тісто вбиваємо яйце, додаємо масло кімнатної температури, цукор і частина кокосової стружки.

датське печиво - фото крок 2 Кілька хвилин збиваємо міксером, щоб все добре перемішалося.

датське печиво - фото крок 3 Підсипає борошно і продовжуємо збивати 2-3 хвилини. Повинна вийти приблизно ось така крихта.

датське печиво - фото крок 4 Тепер руками збираємо крихту і вимішуємо тісто.

датське печиво - фото крок 5 Ділимо тісто на рівні шматочки і скочується з них невеликі кульки, розміром трохи більше волоського горіха. У плоскій тарілці або на столі змішуємо цукор і кокосову стружку і, злегка притискаючи, обмакиваем кульки тесту в цю суміш. Якщо ви хочете отримати печиво тонким — просто розкачайте кульку тесту.

датське печиво - фото крок 6 Викладаємо майбутнє печиво на деко посипкою вгору. Випікаємо при температурі 180 градусів до готовності. Вони повинні стати красивого золотистого кольору.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Насипний пиріг з варенням

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...