Рецепт Джемеллі паста
Джемеллі паста — оригінального виду макаронні вироби, нагадують два маленьких скручених джгута. Вона поєднується з вершковим смаком і червоним вином. Підійде для різних страв. Спробуйте!
опис приготування:
Це неймовірно смачна паста, гідна ресторану! У складі використовується вино "; Марсала ";, яке можна подати і в келихах, як доповнення до вечері. А поки, вам необхідно прочитати про те, як приготувати Джемеллі пасту зі шпинатом і сиром. хай щастить!
- Джемеллі паста— 180 грам
- гриби креміновие— 300 грам
- Вершкове масло— 20 грам
- пармезан— 30 грам
- Швейцарський сир— 30 грам
- шпинат— 60 грам
- Вино & Quot; Марсала" — 120 мілілітрів
- Luk-salotų— 1 штука
- овочевий бульйон— 2 чайних ложки
- часник— 2 зубчики
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- Оливкова олія— 2 чайних ложки
Гриби наріжте скибочками. Лук перетворите в пюре, а часник пропустіть через прес.
У сковороді розігрійте оливкову олію. Обсмажуйте гриби протягом 3 хвилин, не заважаючи, потім ще 3 хвилини, помішуючи. додайте цибулю, часник, сіль і перець. через 2 хвилини влийте вино, доведіть до кипіння і готуйте 4 хвилини.
Влийте бульйон і воду, що залишилася від макаронів. Доведіть до кипіння. Потім додайте пасту, шпинат, масла і натрій Пармезан. Обсмажуйте пасту протягом 4 хвилин. Приправити сіллю і poperčite.
В кінці посипте пасту тертим швейцарським сиром. потримайте ще 2 хвилини на вогні і подавайте до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Паста з арахісу
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...