Рецепт Джемеллі паста

Рецепт Джемеллі паста
Кількість порцій: 2 Час приготування: 35 хв.
Джемеллі паста — оригінального виду макаронні вироби, нагадують два маленьких скручених джгута. Вона поєднується з вершковим смаком і червоним вином. Підійде для різних страв. Спробуйте!

опис приготування:

Це неймовірно смачна паста, гідна ресторану! У складі використовується вино "; Марсала ";, яке можна подати і в келихах, як доповнення до вечері. А поки, вам необхідно прочитати про те, як приготувати Джемеллі пасту зі шпинатом і сиром. хай щастить!

  • Джемеллі паста— 180 грам
  • гриби креміновие— 300 грам
  • Вершкове масло— 20 грам
  • пармезан— 30 грам
  • Швейцарський сир— 30 грам
  • шпинат— 60 грам
  • Вино & Quot; Марсала"  — 120 мілілітрів
  • Luk-salotų— 1 штука
  • овочевий бульйон— 2 чайних ложки
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Оливкова олія— 2 чайних ложки
Джемеллі паста - фото крок 1 Для початку відваріть пасту до стану "; альденте" в підсоленій воді. Залиште половину бульйону, інше вилийте. макарони промийте.

Джемеллі паста - фото крок 2 Гриби наріжте скибочками. Лук перетворите в пюре, а часник пропустіть через прес.

Джемеллі паста - фото крок 3 У сковороді розігрійте оливкову олію. Обсмажуйте гриби протягом 3 хвилин, не заважаючи, потім ще 3 хвилини, помішуючи. додайте цибулю, часник, сіль і перець. через 2 хвилини влийте вино, доведіть до кипіння і готуйте 4 хвилини.

Джемеллі паста - фото крок 4 Влийте бульйон і воду, що залишилася від макаронів. Доведіть до кипіння. Потім додайте пасту, шпинат, масла і натрій Пармезан. Обсмажуйте пасту протягом 4 хвилин. Приправити сіллю і poperčite.

Джемеллі паста - фото крок 5 В кінці посипте пасту тертим швейцарським сиром. потримайте ще 2 хвилини на вогні і подавайте до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Паста з арахісу

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...