Рецепт Джулеп з ожиною

Рецепт Джулеп з ожиною
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
м'яти джулеп — прохолодний напій, неодмінною складовою частиною якого є м'ята. Спробуйте приготувати джулеп з ожиною.

опис приготування:

крупно нарізати 1/2 чашки свіжого листя м'яти.

змішати м'яту, ожину і цукор в блендері.

Протерти через дрібне сито в миску, прибравши м'якоть.

вимити блендер ,після чого змішати в ньому віскі і кубики льоду до отримання однорідної маси.

Розділити суміш між 4 склянками. Прикрасити кожен гілочкою м'яти і подавати.


  • ожини— 500 грам
  • цукру— 6 Ст. ложок
  • віскі— 1/2 чайних ложки
  • гілочки м'яти, для прикраси— 4 штуки
крупно нарізати 1/2 чашки свіжого листя м'яти.

змішати м'яту, ожину і цукор в блендері.

Протерти через дрібне сито в миску, прибравши м'якоть.

вимити блендер ,після чого змішати в ньому віскі і кубики льоду до отримання однорідної маси.

Розділити суміш між 4 склянками. Прикрасити кожен гілочкою м'яти і подавати.


Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Пряники на розсолі від огірків

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...