Рецепт Швидка паска

Рецепт Швидка паска
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Ця паска чудова на смак, а ось приготувати її може кожен — готується вона швидко і просто. Тісто для паски за цим рецептом вийде легким і ароматним. Спробуйте!

опис приготування:

Часто у мене просто немає часу на приготування, тому обходжуся ось такими простими рецептами. Цього разу, приготування паски Герасимчука винятком. Тісто ми приготуємо дріжджове, доповнимо родзинками або улюбленими цукатами. приступимо!

  • молоко— 0,5 L
  • дріжджі пивні— 50-60 грам(12 грам сухих)
  • мука— 1 — 1,3 кілограма
  • яйця— 5 штук(великі домашні)
  • вершкове масло— 200 грам
  • цукор— 300 грам
  • ванільний цукор— 1 штука(пакетик)
  • мускатний горіх— 0,5 чайних ложки(тертий)
  • родзинки— 0,5 склянки
  • білок— 2 штуки(глазур)
  • цукрова пудра— 100-120 грам(глазур)
  • сіль— 1 щіпка
  • посипання— 1 За смаком
1 Молоко розігріти до 38-40 градусів, розпустити в ньому дріжджі, додати столову ложку цукру, 0,5 кг борошна, розмішати до однорідної маси, залишити в теплі.

2 Накрити миску з опарою рушником і залишити в спокої на 30 хвилин. За цей час маса зросте щонайменше вдвічі. Масло вибрати з холодильника і поставити в тепло, щоб воно стало зовсім м'яким.

3 відокремлюємо жовтки, збиваємо в піну з цукром і сіллю. З'єднуємо з опарою. Додаємо розм'якшене масло, збиваємо масу міксером.

4 Окремо збиваємо білки і вводимо їх в загальну масу. перемішуємо. всипаємо родзинки, мускат і ще раз перемішуємо.

5 З залишком борошна вимішуємо тісто. Не перестарайтеся! Тісто не повинно бути крутим, але і до руками не повинно липнути. Ми залишаємо тісто на 1 час — підніматися.

6 збиваємо тісто, заповнюємо їм третю частину форми, даємо піднятися в формі хвилин 10 (можна накрити форми рушником). Випікаємо при температурі 180 градусів 35-40 хвилин.

7 Збиваємо глазур з пудри і білків. Змащуємо ще гарячі паски. Прикрашаємо фігурками і посипанням.

8 Світлого Великодня!

Подібні рецепти

Швидка глазур з крем-сиру для торта

Тісто на лазанью

Крем з маскарпоне можна використовувати для прошарку і покриття торта. Після охолодження на такий крем добре наноситься шоколадна глазур. А також таким кремом можна заповнювати тістечка і капкейкі. опис приготування: рецепт, як приготувати крем з крем-сиру для торта, дійсно швидкий і простий. ...

Швидка піца з батона

Швидка піца з батона

Якщо ви любите піцу, а часу на її приготування завжди не вистачає, то можна приготувати її дуже швидко на сковороді. Тоді вам не доведеться замовляти піцу з доставкою в дорогих ресторанах. опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати швидку піцу з батона, то немає нічого простіш...

Швидка піца

Швидка піца

Швидка піца — рецепт для тих, хто любить піцу, але лінується її готувати за всіма правилами італійської кухні. Спрощуємо рецепт до неподобства, але отримуємо все одно дуже смачну і апетитну піцу опис приготування: Піцу сьогодні в Росії знають і люблять майже всі. Проте приготування домашньої п...

Швидка шарлотка з яблуками

Швидка шарлотка з яблуками

Швидку шарлотку з яблуками можна спекти за сім хвилин в печі СВЧ. З приготуванням тесту це займе 20-25 хвилин. Бісквіт непогано печеться в мікрохвилях, без конвекції! Буде пишним і білим. опис приготування: Швидка шарлотка з яблуками в мікрохвильовці готується приблизно 7 хвилин, але кожен по...

Швидка закуска з крекерів на Хеллоуїн

Швидка закуска з крекерів на Хеллоуїн

З пачки звичайних крекерів можна створити Франкенштейна, мумію і навіть графа Дракулу! Відмінна компанія на Хеллоуїн! Ще знадобиться терпіння, гострий маленький ніж, виноград, вершковий сир і полуниця. опис приготування: Швидка закуска на Хеллоуїн готується з крекерів, вершкового (сирного) сир...