Рецепт Донські баклажани

Рецепт Донські баклажани
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Хочу поділитися рецептом простий, але дуже смачною закуски з баклажанів. Особливо вона хороша з підсмаженою чорним хлібом. Якщо любите заготовки з баклажан, то обов'язково спробуйте мій рецепт!

опис приготування:

Докладніше, як приготувати донські баклажани, я розповім нижче. Баклажани після запікання можна провернути через м'ясорубку, якщо хочете отримати більш гладку текстуру.

  • баклажани— 2 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Цибуля зелена— За смаком
  • оцет яблучний— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Томатна паста— 1-2 Ст. ложок
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Чорний перець— 1/4 чайних ложки
  • італійські трави— 1/3 чайних ложки
донські баклажани - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

донські баклажани - фото крок 2 баклажани помийте, зробіть пару проколів виделкою. Запікайте їх в духовці при температурі 200 градусів протягом 1 годину.

донські баклажани - фото крок 3 Потім остудіть баклажани. Зніміть шкірку і дрібно порубати ножем на кубики.

донські баклажани - фото крок 4 Наріжте цибулю кубиками. Обсмажте його пару хвилин до прозорості.

донські баклажани - фото крок 5 Додайте томатну пасту і невелику кількість води. Приправити сіллю і poperčite. Тушкуйте до випаровування зайвої рідини.

донські баклажани - фото крок 6 З'єднайте баклажани з цибулею, заправте маслом і оцтом. Додайте італійські трави.

донські баклажани - фото крок 7 Часник і зелену цибулю дрібно порубати. Додайте до баклажанів, добре перемішайте.

донські баклажани - фото крок 8 Подавайте донські баклажани на підсмажених хлібці. Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Вегетаріанська запіканка з сиру

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...