Рецепт Чізстейк по-Філадельфійська

Рецепт Чізстейк по-Філадельфійська
Кількість порцій: 6 Час приготування: 20 хв.
Головною родзинкою цього сендвіча є начинка — шматочки соковитого підсмаженого з овочами стейка в сирі на хрусткою булочці. Звідси і назва — чізстейк. Дуже смачно!

опис приготування:

рецепт, який бентежить своєю оригінальністю і простотою. Не набагато складніше, ніж приготувати звичайний хот-дог, але набагато смачніше і цікавіше. такі сендвічі — чудова закуска для відпочинку на природі з друзями. Приготуйте чізстейкі по-Філадельфійський для великої компанії. впевнена, це блюдо всім припаде до смаку.


  • сир філадельфія— 250 грам
  • Булочки— 6 штук
  • Фарш із яловичини— 650 грам
  • Цибуля— 1 штука
  • Перець болгарський— 3 штуки
  • Вершкове масло— 6 Ст. ложок
  • кетчуп— 1/4 чайних ложки
  • сіль, перець— За смаком
Чізстейк по-Філадельфійська - фото крок 1 1. Помістіть сир в сотейник, додайте кетчуп, сіль, перець і молоко. Розтопіть сир і доведіть суміш до консистенції соусу.

Чізстейк по-Філадельфійська - фото крок 2 2. Наріжте цибулю на кільця.

Чізстейк по-Філадельфійська - фото крок 3 3. Поріжте на кільця болгарський перець.

Чізстейк по-Філадельфійська - фото крок 4 4. Обсмажте фарш до готовності, приправте сіллю і перцем за смаком.

Чізстейк по-Філадельфійська - фото крок 5 5. Обсмажте булочки на сковороді у вершковому маслі.

Чізстейк по-Філадельфійська - фото крок 6 6. Обсмажте овочі до м'якості.

Чізстейк по-Філадельфійська - фото крок 7 7. Розріжте булочки і помістіть в них фарш і овочі.

Чізстейк по-Філадельфійська - фото крок 8 8. Полийте чізстейк сирним соусом і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Тісто на пельмені (класичний рецепт)

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...