Рецепт Сільський суп

Рецепт Сільський суп
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 50 хв.
Рецепт приготування вершкового сільського супу з куркою, морквою, бруквою і ріпою.


опис приготування:

Половину цибулини нарізати, половину залишити цілою. Одну моркву розрізати навпіл уздовж, другу нарізати.

Покласти курку у велику каструлю. Додати достатню кількість води, щоб вона тільки покривала курку. Додати цілу половину цибулини, половину моркви, петрушку і перець . Довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити на повільному вогні 1 час. Дістати курку і дати охолонути.

Процідити бульйон через дрібне сито або марлю в іншу каструлю і довести до кипіння. Варити протягом 20 хвилин. Курку очистити від шкіри і кісток і нарізати на дрібні шматочки.

Розтопити масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати нарізану цибулю і нарізану кубиками моркву і смажити, поки цибуля не стане прозорим, близько 5 хвилин. Додати борошно і смажити, помішуючи, протягом 1 хвилини. Влити курячий бульйон і довести до кипіння. Додати ріпу, бруква або пастернак і 2 1/2 чайної ложки солі. Зменшити вогонь і варити, поки коренеплоди не стануть м'якими, від 6 до 8 хвилин.

Додати курку і вершки і варити, поки курка не нагріється, приблизно 1 хвилину.

Приправити сіллю і кропом. Подавати відразу ж з крекерами.


  • ціла курка— 1 штука
  • води— 8-10 склянок
  • велика цибулина— 1 штука
  • морква— 2 штуки
  • свежих стебля петрушки, а также петрушка для гарнира— 4 штуки
  • горошин чорного перцю— 10 штук
  • несолоного вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • борошна— 2 Ст. ложки
  • невелика ріпа, нарізана— 1 штука
  • брюквы или пастернака, нарізані— 120 грам
  • сіль— 1 За смаком
  • густих вершків— 1/2 склянки
  • свіжого кропу, дрібно нарізаного— 1 Ст. ложка
  • крекери, для обслуговування— 1 часточка
Половину цибулини нарізати, половину залишити цілою. Одну моркву розрізати навпіл уздовж, другу нарізати.

Покласти курку у велику каструлю. Додати достатню кількість води, щоб вона тільки покривала курку. Додати цілу половину цибулини, половину моркви, петрушку і перець . Довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити на повільному вогні 1 час. Дістати курку і дати охолонути.

Процідити бульйон через дрібне сито або марлю в іншу каструлю і довести до кипіння. Варити протягом 20 хвилин. Курку очистити від шкіри і кісток і нарізати на дрібні шматочки.

Розтопити масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати нарізану цибулю і нарізану кубиками моркву і смажити, поки цибуля не стане прозорим, близько 5 хвилин. Додати борошно і смажити, помішуючи, протягом 1 хвилини. Влити курячий бульйон і довести до кипіння. Додати ріпу, бруква або пастернак і 2 1/2 чайної ложки солі. Зменшити вогонь і варити, поки коренеплоди не стануть м'якими, від 6 до 8 хвилин.

Додати курку і вершки і варити, поки курка не нагріється, приблизно 1 хвилину.

Приправити сіллю і кропом. Подавати відразу ж з крекерами.


Подібні рецепти

Сільський картопля під сирним соусом

Курячі кульки у вершковому соусі з зеленим горошком

Картоплю по-селянськи мої діти люблять більше картоплі фрі. У відомому нам усім закладі така картопля приготовлена ​​не надто корисним способом, тому роблю її сама. Заходьте і дивіться, як! опис приготування: Картоплю по-селянськи люблять багато… А вже сирний соус, напевно, люблять все! Давайт...

Сільський картопляний пиріг

Сільський картопляний пиріг

Сьогодні у мене "; Сільський картопляний пиріг" з бринзою і зеленню. Цей пиріг простий, ситний і дуже смачний. Спробуйте приготувати за моїм рецептом, сподіваюся вам сподобається! опис приготування: розповідаю, як приготувати "; Сільський картопляний пиріг ";. Для пирога відваріть картоплю "; ...

Сільський картопляний салат

Сільський картопляний салат

Дуже простий і дуже смачний салат! Його можна сміливо подати як гарнір до м'яса. А як приготувати такий салат я розповім в покроковому рецепті нижче! опис приготування: Неймовірно смачний і ситний салат! Якщо хочете подати варену картоплю по-новому, то даний рецепт для Вас. Приготуйте смачну з...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...