Рецепт Деревенское сало

Рецепт Деревенское сало
Кількість порцій: 20-30 Час приготування: 3 дн. 0 г. 0 хв.
Натуральное и аппетитное, очень простое в приготовлении и невероятно вкусноеименно такое сало я хочу предложить вам на пробу. Если у вас ещё нет любимого рецепта, берите на заметку мой!

опис приготування:

Всього за 10 минут можно сделать заготовку для вкуснейшего деревенского сала. На его просаливание необходимо примерно 3 дня. После этого сало необходимо промыть, обсушить и хранить в холодильнике в герметичном контейнере.

  • Сало— 500 грам
  • часник— 6-10 зубчиків
  • сіль— 1/2 склянки
  • Мелений перець— За смаком
Деревенское сало - фото крок 1 Сало промойте и обсушите. очистіть часник.

Деревенское сало - фото крок 2 Дно удобного контейнера щедро присыпьте солью.

Деревенское сало - фото крок 3 Присыпьте немного молотым перцем.

Деревенское сало - фото крок 4 И измельченным чесноком.

Деревенское сало - фото крок 5 Сало нарежьте на 3-4 шматочка (в залежності від розміру) и каждый обсыпьте со всех сторон солью. Викладіть в контейнер.

Деревенское сало - фото крок 6 накрийте кришкою, приберіть в прохолодне місце на 3 дня.

Деревенское сало - фото крок 7 через 3 дня сало готово!

Деревенское сало - фото крок 8 Удалите соль, нарежьте сало тонкими ломтиками и подавайте к столу с горчицей или хреном. Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Якщо курка в індійській

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...