Рецепт Деревенское сало
Натуральное и аппетитное, очень простое в приготовлении и невероятно вкусное — именно такое сало я хочу предложить вам на пробу. Если у вас ещё нет любимого рецепта, берите на заметку мой!
опис приготування:
Всього за 10 минут можно сделать заготовку для вкуснейшего деревенского сала. На его просаливание необходимо примерно 3 дня. После этого сало необходимо промыть, обсушить и хранить в холодильнике в герметичном контейнере.
- Сало— 500 грам
- часник— 6-10 зубчиків
- сіль— 1/2 склянки
- Мелений перець— За смаком
Дно удобного контейнера щедро присыпьте солью.
Присыпьте немного молотым перцем.
И измельченным чесноком.
Сало нарежьте на 3-4 шматочка (в залежності від розміру) и каждый обсыпьте со всех сторон солью. Викладіть в контейнер.
накрийте кришкою, приберіть в прохолодне місце на 3 дня.
через 3 дня сало готово!
Удалите соль, нарежьте сало тонкими ломтиками и подавайте к столу с горчицей или хреном. Смачного!
Подібні рецепти
Якщо курка в індійській
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...