Рецепт Чау-мейн з овочами

Рецепт Чау-мейн з овочами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
У скарбничку з простими і швидкими стравами хочу запропонувати вам додати цей цікавий рецепт. Для любителів азіатської кухні і варіантів швидкої смаження - це якраз те, що потрібно. запам'ятовуйте рецепт!

опис приготування:

Хочу навчити вас, як приготувати чау-мейн з овочами. За бажанням це блюдо можна доповнити також качкою або куркою, наприклад. Локшина виходить дуже ароматною і смачною, а овочі трохи хрусткими. Для всіх, хто любить такі прості поєднання продуктів, рекомендую рецепт на замітку.

  • Соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • Кунжутну олію— 1 Ст. ложка
  • сіль, цукор, білий перець— 1 щіпка
  • Чау-Мен— 450 грам
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • тофу— 150 грам
  • Зелена цибуля— 1/2 пучка
  • морква— 1 штука
  • бобові паростки— 200 грам
Чау-мейн з овочами - фото крок 1 1. Для початку викладіть локшину в мисочку з гарячою водою і залиште на кілька хвилин. Після злийте воду і добре обсушити чау-мейн. Овочі та тофу подрібніть. У невеликій мисці з'єднайте кунжутне масло, 2 ложки соєвого соусу, сіль, цукор, перець.

Чау-мейн з овочами - фото крок 2 2. Розігрійте на сковороді ложку масла. Викладіть тофу і обсмажте 30-40 секунд, не перемішуючи! Додайте ложку соєвого соусу і зелень. Смажте ще хвилинку, після акуратно зніміть зі сковороди і відкладіть на час.

Чау-мейн з овочами - фото крок 3 3. Додайте ще масла, розігрійте і викладіть локшину. Обжарьте до румяности.

Чау-мейн з овочами - фото крок 4 4. додайте соус, обсмажте хвилинку. Після викладіть в сковороду паростки і морква.

Чау-мейн з овочами - фото крок 5 5. Через хвилинку додайте зелень і тофу. смажте ще 1-2 хвилини, акуратно перемішуючи.

Чау-мейн з овочами - фото крок 6 6. Чау-мейн з овочами можна подавати до столу.
Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Фунчоза з овочами (класичний рецепт)

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...