Рецепт Чау-мейн з овочами
У скарбничку з простими і швидкими стравами хочу запропонувати вам додати цей цікавий рецепт. Для любителів азіатської кухні і варіантів швидкої смаження - це якраз те, що потрібно. запам'ятовуйте рецепт!
опис приготування:
Хочу навчити вас, як приготувати чау-мейн з овочами. За бажанням це блюдо можна доповнити також качкою або куркою, наприклад. Локшина виходить дуже ароматною і смачною, а овочі трохи хрусткими. Для всіх, хто любить такі прості поєднання продуктів, рекомендую рецепт на замітку.
- Соєвий соус— 3 Ст. ложки
- Кунжутну олію— 1 Ст. ложка
- сіль, цукор, білий перець— 1 щіпка
- Чау-Мен— 450 грам
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- тофу— 150 грам
- Зелена цибуля— 1/2 пучка
- морква— 1 штука
- бобові паростки— 200 грам
2. Розігрійте на сковороді ложку масла. Викладіть тофу і обсмажте 30-40 секунд, не перемішуючи! Додайте ложку соєвого соусу і зелень. Смажте ще хвилинку, після акуратно зніміть зі сковороди і відкладіть на час.
3. Додайте ще масла, розігрійте і викладіть локшину. Обжарьте до румяности.
4. додайте соус, обсмажте хвилинку. Після викладіть в сковороду паростки і морква.
5. Через хвилинку додайте зелень і тофу. смажте ще 1-2 хвилини, акуратно перемішуючи.
6. Чау-мейн з овочами можна подавати до столу.
Смачного!
Подібні рецепти
Фунчоза з овочами (класичний рецепт)
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...