Рецепт Бульйон з реберець

Рецепт Бульйон з реберець
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Смачний і наваристий бульйон може бути і самостійною стравою і основою для інших супів. Готується легко і просто, варто приділити лише трішки уваги.

опис приготування:

Бульйон з реберець — смачну і поживну страву, і найголовніше — воно низькокалорійне. звичайно, щоб бульйон вийшов саме таким, його треба правильно приготувати. Рецепт приготування бульйону з реберець простий, але до процесу потрібно трохи більше уваги. У моїй родині великий любитель такого бульйону дочка. Наливає бульйон в великий кухоль, вистачає жменю сухариків і вперед — до комп'ютера. А м'ясо на реберцях дістається чоловікові і синові — вони любителі обгризати мяско з кісточок. розповідаю, як зробити бульйон з реберець смачним і ароматним.

1. ребра моєму, відрізаємо зайвий жир і розрізаємо на невеликі шматки.

2. Наливаємо в каструлю воду, викладаємо в неї ребра і ставимо варити на сильний вогонь. Кришкою каструлю не накривати!!!

3. Найголовніше — НЕ прогавте момент закипання і відразу зменшуйте вогонь до мінімуму! Коли на поверхні почне з'являтися піна, збирайте її шумівкою.

4. Коли піна перестане з'являтися, додайте в бульйон сіль і по половинці очищених цибулини і моркви.

5. Закриваємо каструлю кришкою і варимо бульйон годину-півтора до готовності м'яса. М'ясо повинно легко відставати від кісточки.

6. Овочі, що залишилися дрібно шаткуємо і злегка обсмажуємо на рослинному або вершковому маслі.

7. Дістаємо з бульйону цибулю і моркву — вони нам не знадобляться. Додати в готовий бульйон обсмажені цибулю з морквою і даємо йому покипіти хвилини 3-4.

8. Пробуємо готовий бульйон, якщо потрібно — додаємо сіль. При подачі посипаємо свіжою зеленню.

Нехай у вас все вийде і приємного апетиту!

  • реберця— 0,5 кілограма
  • вода— 2 — 2,5 L
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
  • зелень кропу, петрушки— 50 грам
Бульйон з реберець — смачну і поживну страву, і найголовніше — воно низькокалорійне. звичайно, щоб бульйон вийшов саме таким, його треба правильно приготувати. Рецепт приготування бульйону з реберець простий, але до процесу потрібно трохи більше уваги. У моїй родині великий любитель такого бульйону дочка. Наливає бульйон в великий кухоль, вистачає жменю сухариків і вперед — до комп'ютера. А м'ясо на реберцях дістається чоловікові і синові — вони любителі обгризати мяско з кісточок. розповідаю, як зробити бульйон з реберець смачним і ароматним.

1. ребра моєму, відрізаємо зайвий жир і розрізаємо на невеликі шматки.

2. Наливаємо в каструлю воду, викладаємо в неї ребра і ставимо варити на сильний вогонь. Кришкою каструлю не накривати!!!

3. Найголовніше — НЕ прогавте момент закипання і відразу зменшуйте вогонь до мінімуму! Коли на поверхні почне з'являтися піна, збирайте її шумівкою.

4. Коли піна перестане з'являтися, додайте в бульйон сіль і по половинці очищених цибулини і моркви.

5. Закриваємо каструлю кришкою і варимо бульйон годину-півтора до готовності м'яса. М'ясо повинно легко відставати від кісточки.

6. Овочі, що залишилися дрібно шаткуємо і злегка обсмажуємо на рослинному або вершковому маслі.

7. Дістаємо з бульйону цибулю і моркву — вони нам не знадобляться. Додати в готовий бульйон обсмажені цибулю з морквою і даємо йому покипіти хвилини 3-4.

8. Пробуємо готовий бульйон, якщо потрібно — додаємо сіль. При подачі посипаємо свіжою зеленню.

Нехай у вас все вийде і приємного апетиту!

Подібні рецепти

Бульйон з бекону

Індичка з печерицями в сметані

Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...

Бульйон з яловичого мови

Бульйон з яловичого мови

Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...

Бульйон з галушками «Мімоза»

Бульйон з галушками «Мімоза»

Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...

Бульйон з індички з овочами

Бульйон з індички з овочами

Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...

Бульйон з курячої грудки

Бульйон з курячої грудки

Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...