Рецепт Бульйон з риби

Рецепт Бульйон з риби
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Дуже важливо знати кожній домогосподарці, як приготувати бульйон з риби. Адже він завжди може стати в нагоді в створенні іншого блюда, не кажучи вже про те, що і сам по собі буде смачний.

опис приготування:

Сьогодні будемо варити основу для багатьох страв, яку ми будемо робити з "; супові набори" — голови і хвоста. Тому, коли вам доведеться обробляти цілу рибу, не поспішайте викидати ці частини, а правильно використовуйте їх. Бульйон буде досить наваристим, і його можна їсти і так, додавши сухарики і шматочки вареної риби.

  • Рибний суповий набір— 500 грам
  • морква— 200 грам
  • лимон— 100 грам
  • Лук-пориста— 150 грам
  • Лавровий лист— 1 штука
  • перець духмяний— 10 штук
  • Чорний перець горошком— 10 штук
  • сіль— 1 Ст. ложка
Бульйон з риби - фото крок 1 морква очистіть, помийте і наріжте великими шматками разом з лимоном і цибулею. ці інгредієнти, а також рибу, лавровий лист і перець залийте двома літрами води в каструлі.

Бульйон з риби - фото крок 2 Доведіть все до кипіння, а потім варіть на повільному вогні протягом години, не забуваючи знімати піну шумівкою.

Бульйон з риби - фото крок 3 Готовий бульйон процідити через марлю і посоліть. Сварилися продукти можете використовувати для салату або начинки в пиріг.

Подібні рецепти

Бульйон з бекону

Рецепт малосольной червоної риби

Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...

Бульйон з яловичого мови

Бульйон з яловичого мови

Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...

Бульйон з галушками «Мімоза»

Бульйон з галушками «Мімоза»

Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...

Бульйон з індички з овочами

Бульйон з індички з овочами

Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...

Бульйон з курячої грудки

Бульйон з курячої грудки

Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...