Рецепт Санки масала

Рецепт Санки масала
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Чана масала робиться з нуту, помідорів і різних спецій і приправ. Спробуйте це насичене смаком блюдо. Чана масала можете подавати як гарнір і як основне блюдо.

опис приготування:

Незважаючи на те, що до складу чана масала входить невелика кількість інгредієнтів, блюдо виходить дуже ситним. Тому цілком може послужити основним. Подавайте його з індійським хлібом, будь-яким, який ви любите. Насолоджуйтесь індійською кухнею! Вона заслуговує на велику увагу. Рецепт для саней масала — для вас!

  • Нут консервований— 300-400 грам
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Корінь імбиру— 50 грам
  • помідор— 1 штука
  • насіння кмину— 0,5 чайних ложки
  • каенского перець— 1 Чайна ложка(Сушений.)
  • вапно— 1 штука(Знадобиться сік.)
  • Суміш спецій Гараму Масала— 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
санки масала - фото крок 1 Дрібно порубати цибулю і імбир. У невелику каструлю налийте олію, розігрійте. Викладіть рубані цибулю і імбир. обсмажте.

санки масала - фото крок 2 Помийте і обсушіть нут.

санки масала - фото крок 3 Коли цибуля та імбир стали м'якшими, викладіть до них все спеції.

санки масала - фото крок 4 Потім наріжте помідори невеликими шматочками. Викладіть в каструлю разом з нутом.

санки масала - фото крок 5 Тушіте про 10-15 хвилин. періодично заважайте.

санки масала - фото крок 6 Після приготування чана масала накрийте каструлю кришкою і дайте страві трохи охолонути. подавайте, прикрасивши зеленню.

Подібні рецепти

Швидка Хана Масала

Чилі з індичкою

Трохи спрощена версія індійської Хана Масала, основний інгредієнт — турецький горох (гайка). Цей рецепт можна використовувати як гарнір, а також як вегетаріанське блюдо. кількість порцій: 6 оливкова олія— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука часник— 2 зубчики горох (гайка) в банках— 850 грам том...

Чай «масала» з молоком і спеціями

Чай «масала» з молоком і спеціями

Зробіть смачний чай зі спеціями і молоком у себе вдома. Ароматний напій у вас на столі всього за 20 хвилин. Поділюся рецептом відмінного напою, як приготувати чай «масала» з молоком і спеціями. опис приготування: Спершу заваріть чай зі спеціями, а вже перед подачею змішайте гаряче молоко з чає...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...