Рецепти vinkel.com.ua

Дріжджовий пиріг з яблуками і брусницею

Дріжджовий пиріг з яблуками і брусницею

Дріжджовий пиріг з яблуками і брусницею — традиційний російський пиріг, який пекли ще наші прабабусі. Пиріг виходить дуже ніжний, повітряний, з невеликою кислинкою. Варто спробувати. опис приготування: Дріжджовий пиріг з яблуками і брусницею — одне з фірмових страв моєї бабусі. Скільки себе па...

Цвітна капуста з маслом

Цвітна капуста з маслом

Смачно і просто - інакше це блюдо важко охарактеризувати. Цвітна капуста з іншими овочами і соусом "; Бешамель" запікається в духовці, і виходить дуже смачна страва. опис приготування: Проста запіканка з цвітної капусти. Відваріть капусту до напівготовності, розберіть на суцвіття, полийте оліє...

Данські млинці

Данські млинці

Ці млинці випікаються в духовці, а не смажаться на плиті в сковороді. Цей дуже смачний десерт нагадує пудинг. Готується дуже просто і швидко!Можна приготувати на сніданок. опис приготування: Цей чудовий десерт можна подати до чаю або з молоком. Тісто готується як на йоркширські пудинги, власне...

Подвійні шоколадні тістечка

Подвійні шоколадні тістечка

Рецепт приготування шоколадних тістечок з подвійною порцією шоколаду до Дня всіх закоханих. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Вистелити квадратну форму для випічки пергаментним папером, залишивши невеликий навіс з усіх боків. Розтопити масло і шоколад в жароміцної мисці, вс...

Дорада в имбирно-мятном маринаді

Торт рецепти «Майнкрафт»

Якщо не знаєте, як приготувати дораду — моя вам порада, немає нічого кращого, ніж дорада в имбирно-мятном маринаді. Риба-каперси-помідори — це просто чарівне поєднання, яке потрібно спробувати. опис приготування: риба (особливо дорада) — продукт дуже специфічний. У чому її замарінуешь — такий ...

Ожинний пиріг з горіхами

Ожинний пиріг з горіхами

Рецепт приготування пирога зі свіжою ожиною, меленою корицею, ванільним екстрактом і посипанням з горіхів пекан, коричневого цукру і борошна. опис приготування: Цей чудовий пиріг зникає з кухонного столу миттєво. Соковита ожина в поєднанні з вологим тестом і горіховою посипкою - що може бути к...

Запікання артишоку

Запікання артишоку

Запікання артишоку — це повна екзотика на наших кухнях. Тим більше підстав спробувати новеньке блюдо, а вірніше соус. що — це соус на основі сметани або майонезу. Спробуйте новий смак! опис приготування: Діп з артишоків потрібно подавати відразу і є теплим, інакше він втратить кремову структур...

Домашній мармелад з агар-агаром

Домашній мармелад з агар-агаром

Натуральний згущувач агар-агар відмінно підходить для приготування мармеладу. З його допомогою можна приготувати цілу палітру смаків. Сьогодні спробуємо зробити вишневий мармелад. опис приготування: З агар-агаром мармелад готується дуже швидко. Змішайте фруктовий сік з цукром і агар-агаром і п...

Чіпси з сиру з кунжутом

Чіпси з сиру з кунжутом

Ваш улюблений точно подякує вам за таку смачну, хрустку закуску до пива. Тому ділюся рецептом, як приготувати чіпси з сиру з кунжутом і фісташками. Це хрустку закуску люблять і діти. опис приготування: Фісташки можна замінити арахісом, буде теж дуже смачно. Я додаю зубчик часнику, але це не об...

Домашній рататуй

Домашній рататуй

Рататуй — традиційне прованську овочеве блюдо з баклажан, кабачків, перцю та помідорів. Давайте ж і ми сьогодні спробуємо повторити цей смачний французький рецепт, але на домашній манер. опис приготування: легке, нежирне і дуже смачна страва, нагадує чимось овочеве рагу. Багато хто любить рата...

Бутерброд «Khuziyer»

Бутерброд «Khuziyer»

Рецепт приготування французького бутерброда з котлетою зі свинини. опис приготування: Присипати борошном поверхню столу. змішати сколотини, борошно і яйця. Обваляти котлети в цій суміші. Прибрати в холодильник на 12-16 годин. Нагріти олію в сковороді при 180 З. Обсмажити котлети з подрібненими...

Домашні коржі тортільяс

Домашні коржі тортільяс

Рецепт приготування домашніх коржів тортільяс з простих інгредієнтів: борошна, масла і води. опис приготування: Перед вами варіант корисного рецепта приготування коржів тортільяс з органічної невибіленої борошна з використанням ріпакової олії замість рослинного жиру. Ви можете заповнити їх м'я...

Chiliyskie еmpanados

Chiliyskie еmpanados

Рецепт приготування чилійських пиріжків. кількість порцій: 3 відвареної яловичини— 700 грам яловичого бульйону— 200 мілілітрів борошна— 50 грам топленого сала— 80 грам цибулина— 1 штука родзинки— 50 грам маслини— 50 грам яйця— 2 штуки(зварених круто ) цукор— 1 Чайна ложка сіль, каєнський перець...

Дієтичні вівсяні печива

Дієтичні вівсяні печива

Якщо ви любите солодощі і в той же час підраховуєте калорії, то дієтичні вівсяні печива ідеально для вас підходять. Корисний десерт стане вашим улюбленим, адже готувати його дуже просто. опис приготування: Для приготування дієтичного печива знадобиться мінімальний набір інгредієнтів. Візьміть ...

Цукати з кавунових кірок

Цукати з кавунових кірок

Вирішила поділитися з вами цим рецептом, так як мало хто знає, як приготувати цукати з кавунових кірок. Насправді це просто, але в підсумку ви отримаєте натуральні солодкі кавунові цукати. опис приготування: Цукати - це не тільки смачні ласощі, але і хороше прикраса для десертів. За допомогою ...

Швидка піца

Швидка піца

Швидка піца — рецепт для тих, хто любить піцу, але лінується її готувати за всіма правилами італійської кухні. Спрощуємо рецепт до неподобства, але отримуємо все одно дуже смачну і апетитну піцу опис приготування: Піцу сьогодні в Росії знають і люблять майже всі. Проте приготування домашньої п...

Десерт з мигдалю і вишні

Десерт з мигдалю і вишні

Рецепт приготування запеченого десерту з вишні і шматочків чистого цукру. опис приготування: Подавайте десерт з кульками ванільного морозива або збитими вершками. кориці— 1/2 чайних ложки мускатного горіха— 1-2 Щепоток солі— 1/4 чайних ложки палички охолодженого вершкового масла— 1 1/2 штук...

Часниковий соус з болгарським перцем

Часниковий соус з болгарським перцем

Часниковий соус з болгарським перцем — простий в приготуванні універсальний соус, відмінно поєднується з найрізноманітнішими м'ясними, рибними, овочевими стравами. складові — доступні і прості. опис приготування: Часниковий соус з болгарським перцем я пробував подавати до найрізноманітніших ст...

Докторська ковбаса по ГОСТу

Докторська ковбаса по ГОСТу

Я вже говорив раніше, що намагаюся уникати покупних продуктів, якщо знаю, як їх приготувати в домашніх умовах. Це стосується і м'ясних виробів, зокрема - ковбас. Навчився робити докторську! опис приготування: Перед вами нехай не найпростіший, але класний варіант, як приготувати докторську ковб...

Домашній вермут

Домашній вермут

Вермут в перекладі з німецької означає "; полин ";. Цей винний напій прийнято наполягати саме на полину. Напій виходить досить міцним, але солодким. Спробуйте зробити його самі. опис приготування: Якщо ви раніше робили алкоголь самостійно, то вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати до...