Рецепт Chiliyskie еmpanados

Рецепт Chiliyskie еmpanados

Рецепт приготування чилійських пиріжків.

кількість порцій: 3
  • відвареної яловичини— 700 грам
  • яловичого бульйону— 200 мілілітрів
  • борошна— 50 грам
  • топленого сала— 80 грам
  • цибулина— 1 штука
  • родзинки— 50 грам
  • маслини— 50 грам
  • яйця— 2 штуки(зварених круто )
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • сіль, каєнський перець— 1 штука(за смаком)
  • борошна— 1 кілограм(для тіста)
  • топленого сала— 250 грам(для тіста)
  • молока— 150 мілілітрів(для тіста)
  • яйця— 2 штуки(для тіста)
  • жовток— 1 штука(для тіста)
Chiliyskie еmpanados - фото крок 1 начинка: Дрібно нарізати яловичину ножем, так само можна пропустити м'ясо через м'ясорубку. Дрібно нарізати маслини і яйця.
Промити і почистити цибулю. Дрібно нашаткувати і підсмажити в 1/2 топленого сала протягом 5 хвилин.

Chiliyskie еmpanados - фото крок 2 Нагріти в сотейнику залишки сала. Додати борошна і перешкодити.
Залити бульйон постійно перемішуючи до того, як суміш загусне.

Chiliyskie еmpanados - фото крок 3 Викласти цибулю до борошняної суміші, а також: родзинки, яйця, маслини і яловичину.
посолити, приправить 1 щіпкою кайенского перцю, додати цукор. перешкодити, зняти
з вогню і дати охолонути.

Chiliyskie еmpanados - фото крок 4 тісто: У борошно кинути 1 шепотку солі, додати сало (топлене) і пару яєць. Замісити тісто. замішуючи, додайте молока.

Chiliyskie еmpanados - фото крок 5 Дуже тонко розкачати тісто. За допомогою склянки вирізати кружки. Додати по 1 столової ложки начинки в кожен гурток.

Chiliyskie еmpanados - фото крок 6 Склейте гуртки з тіста удвічі начинкою всередину. Prizhmite кінець.
Промажьте тісто яєчним жовтком. Змастіть деко олією. випікати близько 30 хвилин при температурі в 180 З.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Тісто «Brize»

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...