Рецепт Chiliyskie еmpanados
Рецепт приготування чилійських пиріжків.
кількість порцій: 3
- відвареної яловичини— 700 грам
- яловичого бульйону— 200 мілілітрів
- борошна— 50 грам
- топленого сала— 80 грам
- цибулина— 1 штука
- родзинки— 50 грам
- маслини— 50 грам
- яйця— 2 штуки(зварених круто )
- цукор— 1 Чайна ложка
- сіль, каєнський перець— 1 штука(за смаком)
- борошна— 1 кілограм(для тіста)
- топленого сала— 250 грам(для тіста)
- молока— 150 мілілітрів(для тіста)
- яйця— 2 штуки(для тіста)
- жовток— 1 штука(для тіста)
Промити і почистити цибулю. Дрібно нашаткувати і підсмажити в 1/2 топленого сала протягом 5 хвилин.
Нагріти в сотейнику залишки сала. Додати борошна і перешкодити.
Залити бульйон постійно перемішуючи до того, як суміш загусне.
Викласти цибулю до борошняної суміші, а також: родзинки, яйця, маслини і яловичину.
посолити, приправить 1 щіпкою кайенского перцю, додати цукор. перешкодити, зняти
з вогню і дати охолонути.
тісто: У борошно кинути 1 шепотку солі, додати сало (топлене) і пару яєць. Замісити тісто. замішуючи, додайте молока.
Дуже тонко розкачати тісто. За допомогою склянки вирізати кружки. Додати по 1 столової ложки начинки в кожен гурток.
Склейте гуртки з тіста удвічі начинкою всередину. Prizhmite кінець.
Промажьте тісто яєчним жовтком. Змастіть деко олією. випікати близько 30 хвилин при температурі в 180 З.
Подібні рецепти
Тісто «Brize»
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...