Рецепт Бульйон з яйцем

Рецепт Бульйон з яйцем
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Для себе я вибираю супи-пюре і легкі бульйони замість наваристих супів (на відміну від мого чоловіка). Іноді навіть варю відразу два варіанти: один для нього і дітей, а інший - для мене. І всі задоволені.

опис приготування:

Ось і недавно я поступила також. Тепер ви теж можете дізнатися про те, як приготувати бульйон з яйцем на курці. Таке першу страву в дитинстві мама варила, коли потрібно було позбавлятися від застуди та високої температури. Не знаю, так бульйон допомагав, але результат безсумнівно був. Ну, і ще він просто смачний!

  • макарони— 100 грам
  • куряче стегно— 2 штуки
  • Лук-пориста— 1 штука
  • яйце— 6 штук
  • морква— 1 штука
  • зелень— 1 пучок
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • вода— 2 L
Бульйон з яйцем - фото крок 1 закип'ятіть воду. Стегна добре промийте. Залийте їх окропом. Варіть птицю до готовності на невеликому вогні (близько 1,5 годин).

Бульйон з яйцем - фото крок 2 Видаліть білу частину цибулі, залиште тільки зелену. Пір'я промийте і розділіть. морква помийте, почистіть і крупно наріжте. Додайте овочі в бульйон, коли він закипить.

Бульйон з яйцем - фото крок 3 Коли бульйон буде майже готовий, додайте в нього сіль і перець. Потім процідіть рідину. лук викинете, а решту інгредієнтів відкладіть.

Бульйон з яйцем - фото крок 4 Промиту зелень подрібніть. Яйця окремо відваріть круто.

Бульйон з яйцем - фото крок 5 Бульйон знову поставте на вогонь. Додайте в нього зелень, розібрану на волокна, курку і нарізану моркву.

Бульйон з яйцем - фото крок 6 Окремо відваріть макарони до готовності.

Бульйон з яйцем - фото крок 7 Тепер зберіть суп. У кожну тарілку покладіть макарони, залийте їх бульйоном, а зверху покладіть четвертинки яйця. Смачного!

Подібні рецепти

Бульйон з бекону

Курячий бульйон з яйцем

Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...

Бульйон з яловичого мови

Бульйон з яловичого мови

Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...

Бульйон з галушками «Мімоза»

Бульйон з галушками «Мімоза»

Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...

Бульйон з індички з овочами

Бульйон з індички з овочами

Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...

Бульйон з курячої грудки

Бульйон з курячої грудки

Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...