Рецепт Бульйон з яйцем
Для себе я вибираю супи-пюре і легкі бульйони замість наваристих супів (на відміну від мого чоловіка). Іноді навіть варю відразу два варіанти: один для нього і дітей, а інший - для мене. І всі задоволені.
опис приготування:
Ось і недавно я поступила також. Тепер ви теж можете дізнатися про те, як приготувати бульйон з яйцем на курці. Таке першу страву в дитинстві мама варила, коли потрібно було позбавлятися від застуди та високої температури. Не знаю, так бульйон допомагав, але результат безсумнівно був. Ну, і ще він просто смачний!
- макарони— 100 грам
- куряче стегно— 2 штуки
- Лук-пориста— 1 штука
- яйце— 6 штук
- морква— 1 штука
- зелень— 1 пучок
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
- вода— 2 L
Видаліть білу частину цибулі, залиште тільки зелену. Пір'я промийте і розділіть. морква помийте, почистіть і крупно наріжте. Додайте овочі в бульйон, коли він закипить.
Коли бульйон буде майже готовий, додайте в нього сіль і перець. Потім процідіть рідину. лук викинете, а решту інгредієнтів відкладіть.
Промиту зелень подрібніть. Яйця окремо відваріть круто.
Бульйон знову поставте на вогонь. Додайте в нього зелень, розібрану на волокна, курку і нарізану моркву.
Окремо відваріть макарони до готовності.
Тепер зберіть суп. У кожну тарілку покладіть макарони, залийте їх бульйоном, а зверху покладіть четвертинки яйця. Смачного!
Подібні рецепти
Курячий бульйон з яйцем
Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...
Бульйон з яловичого мови
Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...
Бульйон з галушками «Мімоза»
Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...
Бульйон з індички з овочами
Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...
Бульйон з курячої грудки
Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...