Рецепт Деруны по-селянски

Рецепт Деруны по-селянски
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Деруни по-селянськи готуються в горщиках. Такі деруни готуються з грибами, з м'ясом, цибулею. Виходить дуже ситне блюдо і неймовірно смачне. Ви приготуєте деруни по-селянськи менш, ніж за годину.

опис приготування:

Як приготувати деруни по-селянськи?

1. Картопля почистіть, промийте, натріть на тертці руками або про допомоги комбайна. Картопляну масу відіжміть, додайте борошно, яйце, молоко, сіль.

2. На розігрітій на середньому вогні олії смажте деруни різної форми до золотисто-коричневого кольору.

3. М'ясо наріжте шматочками, приправити сіллю, поперчіть, обсмажте на олії в сковороді до напівготовності.

4. гриби (печериці) наріжте, цибуля також подрібніть.

5. Обсмажте цибулю до прозорості на олії, потім додайте гриби і тушкуйте, поки не википить рідина.

6. М'ясо перемішайте з грибами і цибулею.

7. Викладайте в горщики шарами деруни, потім гриби з цибулею і м'ясом.

8. Залийте горщики до половини сметаною і відправляйте в духовку на 30 хвилин. температура — 180 градусів.

Деруни по-селянськи готові!

Смачного!

  • Картопля— 8-10 штук
  • яйце— 1 штука
  • молоко— 1 Склянка
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • м'ясо (свинина)  — 250 грам
  • гриби— 300 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • крем— 1 Склянка
  • сіль, перець— За смаком
  • Масло рослинне— 1/2 склянки
Як приготувати деруни по-селянськи?

1. Картопля почистіть, промийте, натріть на тертці руками або про допомоги комбайна. Картопляну масу відіжміть, додайте борошно, яйце, молоко, сіль.

2. На розігрітій на середньому вогні олії смажте деруни різної форми до золотисто-коричневого кольору.

3. М'ясо наріжте шматочками, приправити сіллю, поперчіть, обсмажте на олії в сковороді до напівготовності.

4. гриби (печериці) наріжте, цибуля також подрібніть.

5. Обсмажте цибулю до прозорості на олії, потім додайте гриби і тушкуйте, поки не википить рідина.

6. М'ясо перемішайте з грибами і цибулею.

7. Викладайте в горщики шарами деруни, потім гриби з цибулею і м'ясом.

8. Залийте горщики до половини сметаною і відправляйте в духовку на 30 хвилин. температура — 180 градусів.

Деруни по-селянськи готові!

Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Кращий рецепт маринаду для шашлику зі свинини

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...