Рецепт Курча «Kassiator»

Рецепт Курча «Kassiator»
Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв.
Курка або курча не може набриднути, якщо ви пробуєте нові рецепти. Шукайте натхнення в різних кухнях світу, адже птицю готують всюди. Цього разу мій вибір припав на італійський варіант. Читайте!

опис приготування:

Напевно, я в перший раз пробувала поєднання птиці з оливками, і даремно (в сенсі, що до цього не пробувала). вийшло незвично, але смачно! Блюдо підійде для Дня народження або сімейної вечері. А тепер ознайомтеся з тим, як приготувати курчати "; Кассіатор ";. Про гарнір турбуватися не варто, адже він гаситься разом з основним інгредієнтом.

  • Курячий бульйон— 240 мілілітрів
  • оливки— 180 грам
  • помідор— 430 грам
  • Білі гриби— 150 грам
  • куряче стегно— 6 штук
  • Ріпчаста цибуля— 0,5 штуки
  • Болгарський перець— 1 штука(червоний)
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • каперсами— 1 Ст. ложка
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець— 0,25 чайних ложки
  • часник— 2 зубчики
Курча У глибокій сковороді розігрійте масло. Стегна натріть сіллю з перцем. Потім викладіть їх в масло і обсмажте 5 хвилин з кожного боку.

Курча В цей час наріжте дрібними кубиками цибулю і перець, а гриби наріжте слайсами.

Курча Після цього заберіть курку з сковороди, а замість неї додайте нарізані інгредієнти. Готуйте їх протягом 10 хвилин.

Курча Потім додайте каперси і оливки. змішавши, тушкуйте все разом пару хвилин.

Курча Далі викладіть курку в сковороду і влийте бульйон.

Курча Гасіть блюдо без кришки протягом 20-ти хвилин. В кінці додайте дрібно нарізані помідори. Все готово! Смачного!

Подібні рецепти

Курча барбекю в соусі з коричневого цукру

Курча по-Мадрид

Солодкий соус барбекю сподобається навіть вибагливим гурманам. Зробіть велику порцію цього приголомшливого соусу для барбекю і подавайте на вечерю з куркою. опис приготування: У невеликій мисці збийте разом кетчуп, цукор, соус і оцет, приправте сіллю і перцем. відкладіть 1 стакан соусу для обс...

Курча «Chilindron» в Арагонському

Курча «Chilindron» в Арагонському

Сьогодні у нас іспанська кухня! Один з хітів іспанської кухні - тушкований у вині курча в соусі "; чиліндрон ";. Чилі-ндрон - з назви видно, що в соусі використовується перець чилі. Заходьте і готуйте! опис приготування: Ніжна соковита курочка, обсмажена з беконом, а потім протушенние разом з ...

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Курча чкмерулі в вершковому соусі

Чи не були в Грузії? Значить напевно не знаєте, як приготувати курчати чкмерулі в вершковому соусі! Традиційна страва підійде, щоб нагодувати велику сім'ю, так що рекомендую тим, у кого діти! опис приготування: Грузинська кухня - це щось особливе в прямому сенсі слова. курча, приготований за д...

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі

Курча чкмерулі - традиційне грузинське блюдо з курки в маринаді з севанской солі. У вас немає севанской солі? Не біда. Заходьте, і я навчу вас готувати таку сіль! опис приготування: У традиційних стравах я не рекомендую міняти рецептуру. У цьому рецепті теж, але замість цілого курчати цілком м...

Курча, фарширований сухарями

Курча, фарширований сухарями

фарширований курча — вдале блюдо для святкового столу. Важливо вибрати відповідну нагоди начинку, так як начинок дуже багато, але я пропоную приготувати курчати, фаршированого сухарями. опис приготування: курча, фарширований сухарями, - смачне, соковите, апетитне блюдо для всієї родини, яким м...