Рецепт Бульйон заморожений
Заморожений бульйон я роблю з яловичих кісточок, використовую реберця. І овочів.
опис приготування:
Якось я запитала себе, а чи можна заморозити бульйон? Адже такий спосіб приготування бульйону допомагає скоротити час на кухні рази в три. Бульйон заморожений дуже концентрований, тому вам буде вистачати одного кубика на літр води. І ви завжди зможете приготувати суп, не витрачаючи на це зайвий час. Я шукала різні варіанти, як заморозити бульйон. але цей, з попередніми запіканням овочів і яловичини в духовці, мені сподобався найбільше. Ситний і смачний.
- яловичі реберця— 7-10 штук(В залежності від того, скільки бульйону ви хочете.)
- Ріпчаста цибуля— 4 штуки
- морква— 5 штук
- часник— 1 штука
- Лавровий лист— 2 штуки
Розріжте овочі і викладіть в інший лист. Запікайте обидва дека одночасно в розігрітій на 180 градусів духовці 45 хвилин.
Запечені яловичі реберця і овочі викладіть у велику каструлю і залийте водою і киньте лавровий лист. Варіть три години. Потім поставте в холодильник, мінімум на 4 годину, а краще на ніч.
Коли ви дістанете каструлю з холодильника, то першим ділом зніміть утворився на поверхні жир.
Потім дістаньте овочі і яловичі реберця.
Потім процідіть бульйон через марлю.
У вас залишаться такі згустки бульйону.
Розлийте бульйон по формах і поставте в морозильну камеру. Вже на наступний ранок ваш бульйон заморожений буде готовий!
Подібні рецепти
Заморожений йогурт і ягоди
Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...
Бульйон з яловичого мови
Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...
Бульйон з галушками «Мімоза»
Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...
Бульйон з індички з овочами
Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...
Бульйон з курячої грудки
Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...