Рецепт Бульйон заморожений

Рецепт Бульйон заморожений
Кількість порцій: 5 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Заморожений бульйон я роблю з яловичих кісточок, використовую реберця. І овочів.

опис приготування:

Якось я запитала себе, а чи можна заморозити бульйон? Адже такий спосіб приготування бульйону допомагає скоротити час на кухні рази в три. Бульйон заморожений дуже концентрований, тому вам буде вистачати одного кубика на літр води. І ви завжди зможете приготувати суп, не витрачаючи на це зайвий час. Я шукала різні варіанти, як заморозити бульйон. але цей, з попередніми запіканням овочів і яловичини в духовці, мені сподобався найбільше. Ситний і смачний.

  • яловичі реберця— 7-10 штук(В залежності від того, скільки бульйону ви хочете.)
  • Ріпчаста цибуля— 4 штуки
  • морква— 5 штук
  • часник— 1 штука
  • Лавровий лист— 2 штуки
бульйон заморожений - фото крок 1 Помийте яловичі реберця і викладіть на деко.

бульйон заморожений - фото крок 2 Розріжте овочі і викладіть в інший лист. Запікайте обидва дека одночасно в розігрітій на 180 градусів духовці 45 хвилин.

бульйон заморожений - фото крок 3 Запечені яловичі реберця і овочі викладіть у велику каструлю і залийте водою і киньте лавровий лист. Варіть три години. Потім поставте в холодильник, мінімум на 4 годину, а краще на ніч.

бульйон заморожений - фото крок 4 Коли ви дістанете каструлю з холодильника, то першим ділом зніміть утворився на поверхні жир.

бульйон заморожений - фото крок 5 Потім дістаньте овочі і яловичі реберця.

бульйон заморожений - фото крок 6 Потім процідіть бульйон через марлю.

бульйон заморожений - фото крок 7 У вас залишаться такі згустки бульйону.

бульйон заморожений - фото крок 8 Розлийте бульйон по формах і поставте в морозильну камеру. Вже на наступний ранок ваш бульйон заморожений буде готовий!

Подібні рецепти

Бульйон з бекону

Заморожений йогурт і ягоди

Це не просто бульйон в звичайному значенні цього слова, це більше шотландський бульйон або французький «pot-au-feu», в якому в першу чергу вариться бульйон, а потім додаються м'ясо і овочі. опис приготування: Очистіть бекон і помістіть у велику каструлю з водою, щоб вона покривала його. Доведі...

Бульйон з яловичого мови

Бульйон з яловичого мови

Дуже смачний і ароматний бульйон виходить з яловичого мови. Завдяки прянощів і овочам, смак самого бульйону насичений. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Яловичий або телячий язик підвищує гемоглобін, покращує імунітет, вважається не калорійним, його включають в раціон під час різних...

Бульйон з галушками «Мімоза»

Бульйон з галушками «Мімоза»

Скажіть, часто ви подаєте гостям бульйон або суп? А коли останній раз ви діставали супницю з фамільного сервізу? давно? Тоді поспішіть змахнути з неї павутину, тому що я пропоную вам подати курячий бульйон зі святковими галушками! це безсумнівно, яскраве, ефектне і красиве блюдо. І зовсім бюджетн...

Бульйон з індички з овочами

Бульйон з індички з овочами

Рецепт приготування бульйону з індички з морквою, селерою, цибулею ,часником і чебрецем. опис приготування: Для приготування цього бульйону замість індички ви можете також використовувати курку або яловичину. Якщо у вас немає скороварки, просто використовуйте велику каструлю з кришкою. Доведіт...

Бульйон з курячої грудки

Бульйон з курячої грудки

Ділюся класичним рецептом бульйону з курячої грудки! Відмінний варіант першого блюда на швидку руку або дієтичного обіду. Варіант домашнього ліки від застуди для любителів хворіти смачно! опис приготування: Рецепт приготування бульйону з курячої грудки вам точно припаде до душі! Ця страва — кл...