Рецепт Подвійні шоколадні тістечка
Рецепт приготування шоколадних тістечок з подвійною порцією шоколаду до Дня всіх закоханих.
опис приготування:
Розігріти духовку до 170 градусів. Вистелити квадратну форму для випічки пергаментним папером, залишивши невеликий навіс з усіх боків.
Розтопити масло і шоколад в жароміцної мисці, встановивши її над каструлею з киплячою водою, перемішуючи до отримання однорідної маси. Зняти з вогню і додати цукор. Додати яйця по одному за раз, какао і сіль. Додати борошно і добре перемішати.
Вилити тісто у форму. випікати від 35 до 40 хвилин. Дати трохи охолонути в формі, близько 15 хвилин. Витягти тістечка з форми, видалити пергамент і дати повністю охолонути на решітці. нарізати на 9 квадратів.
Тістечка можна зберігати при кімнатній температурі протягом 3 днів.
- пачка несоленого сливочного масла— 1 штука(разрезанного на крупные куски)
- гіркого шоколаду— 180 грам(нарізаного)
- цукру— 1 1/2 склянки
- яйця— 3 штуки
- какао— 1/4 склянки
- солі— 1/2 чайних ложки
Розтопити масло і шоколад в жароміцної мисці, встановивши її над каструлею з киплячою водою, перемішуючи до отримання однорідної маси. Зняти з вогню і додати цукор. Додати яйця по одному за раз, какао і сіль. Додати борошно і добре перемішати.
Вилити тісто у форму. випікати від 35 до 40 хвилин. Дати трохи охолонути в формі, близько 15 хвилин. Витягти тістечка з форми, видалити пергамент і дати повністю охолонути на решітці. нарізати на 9 квадратів.
Тістечка можна зберігати при кімнатній температурі протягом 3 днів.
Подібні рецепти
Шоколадні тістечка з кокосом
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...