Рецепт Подвійні шоколадні тістечка

Рецепт Подвійні шоколадні тістечка
Кількість порцій: 9 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування шоколадних тістечок з подвійною порцією шоколаду до Дня всіх закоханих.

опис приготування:

Розігріти духовку до 170 градусів. Вистелити квадратну форму для випічки пергаментним папером, залишивши невеликий навіс з усіх боків.

Розтопити масло і шоколад в жароміцної мисці, встановивши її над каструлею з киплячою водою, перемішуючи до отримання однорідної маси. Зняти з вогню і додати цукор. Додати яйця по одному за раз, какао і сіль. Додати борошно і добре перемішати.

Вилити тісто у форму. випікати від 35 до 40 хвилин. Дати трохи охолонути в формі, близько 15 хвилин. Витягти тістечка з форми, видалити пергамент і дати повністю охолонути на решітці. нарізати на 9 квадратів.

Тістечка можна зберігати при кімнатній температурі протягом 3 днів.


  • пачка несоленого сливочного масла— 1 штука(разрезанного на крупные куски)
  • гіркого шоколаду— 180 грам(нарізаного)
  • цукру— 1 1/2 склянки
  • яйця— 3 штуки
  • какао— 1/4 склянки
  • солі— 1/2 чайних ложки
Розігріти духовку до 170 градусів. Вистелити квадратну форму для випічки пергаментним папером, залишивши невеликий навіс з усіх боків.

Розтопити масло і шоколад в жароміцної мисці, встановивши її над каструлею з киплячою водою, перемішуючи до отримання однорідної маси. Зняти з вогню і додати цукор. Додати яйця по одному за раз, какао і сіль. Додати борошно і добре перемішати.

Вилити тісто у форму. випікати від 35 до 40 хвилин. Дати трохи охолонути в формі, близько 15 хвилин. Витягти тістечка з форми, видалити пергамент і дати повністю охолонути на решітці. нарізати на 9 квадратів.

Тістечка можна зберігати при кімнатній температурі протягом 3 днів.


Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Шоколадні тістечка з кокосом

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...