Рецепт Чаудер з лососем
Обов'язково подивіться цей рецепт, якщо ви ще не знаєте, як приготувати чаудер з лососем, неймовірно ароматний і апетитний суп яскраво-жовтого кольору! Він з легкістю може стати вашим улюбленим супом.
опис приготування:
Суп є невід'ємною частиною нашого раціону, але іноді хочеться приготувати щось нове. Саме для такого випадку ідеально підходить чаудер з лососем - дуже ситний, ароматний і апетитний суп, який підкорить ваших рідних і не залишить байдужим нікого! ароматна риба, вершки і обсмажені овочі роблять цей суп дуже смачним і красивим на вигляд. Рекомендую використовувати саме лосось, так як його філе досить м'яке і ніжне.
- Суповий рибний набір— 300-400 грам
- Цибуля— 2 штуки
- морква— 1 штука
- селера— 2-3 штук
- Рослинна олія— 3-4 Ст. ложок
- Лавровий лист— 1-2 штук
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- вода— 1-1,5 L
- рибне філе— 300 грам
- Кукурудза консервована— 1/2 склянки
- вершки— 1/2 склянки
- Вершкове масло— 50-70 грам
2. Додайте трохи окропу або вина, щоб від дна каструлі відстали шматочки овочів. Проваріть кілька хвилин і додайте воду. Потім додайте суповий рибний набір (рибу краще попередньо бланшувати протягом хвилини).
3. Додайте лавровий лист і доведіть до кипіння. Варіть бульйон годину, потім процідіть його через сито. Очистіть картопля і наріжте дрібними кубиками. Наріжте дрібними кубиками цибулю і селеру, а рибу наріжте великими кубиками.
4. У каструлі на вершковому маслі обсмажити цибулю і селеру до м'якості цибулі. Додайте картоплю і злегка обсмажте його. Влийте бульйон і варіть 15-20 хвилин до готовності картоплі.
5. В кінці додайте рибу, кукурудзу і варіть 5 хвилин. Перед подачею додайте вершки. подавайте суп, прикрасивши його зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Чаудер з кукурудзою
Рецепт приготування бургерів з лососем, базиліком морквою, сиром і листям салату. опис приготування: Дрібно подрібнити морква. У великій мисці змішати яйце, панірувальні, 4 чайні ложки базиліка і перець. Додати лосося, морква і сир. перемішати. Сформувати з суміші 3 котлети. Викласти котлети н...
Буріто з телятиною рисом і квасолею
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...