Рецепт Домашні соління в холодильнику

Рецепт Домашні соління в холодильнику
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.
Домашні консервовані огірки стануть в нагоді в будь-який час року. Їх можна подати як закуску або доповнення до м'ясної страви. дивіться, як приготувати домашні соління в холодильнику.

опис приготування:

Отже, мій перший рада: соліть невеликі огірочки, так вони вийдуть хрусткими та смачними! Як приправи для розсолу пропоную взяти часник, перець горошком, лавровий лист, сушений кріп, перець чилі і гірчицю. Якщо ж Ви не любите гостре, то перець чилі можна не використовувати. А взагалі, даний рецепт мені подобається тим, що в будь-який час року можна заготовити пару баночок свіжих огірочків і зберігати їх в холодильнику. пробуйте!

  • огірки— 700 грам(невеликі)
  • часник— 10 зубчиків
  • Перець горошком— 1 Ст. ложка
  • Лавровий лист— 2-3 штук
  • Сушені стручки перцю чилі— 8-9 штук
  • кріп сушений— 1 Ст. ложка
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
  • оцет— 2 склянки
  • вода— 4 склянки
  • сіль— 3 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
Домашні соління в холодильнику - фото крок 1 1. Спочатку вимийте огірочки.

Домашні соління в холодильнику - фото крок 2 2. У огірків відріжте попки, потім розріжте їх на 4 частини вздовж.

Домашні соління в холодильнику - фото крок 3 3. Підготуйте все спеції, а також очистіть часник.

Домашні соління в холодильнику - фото крок 4 4. У сотейнику з'єднайте воду і оцет, додайте сіль і цукор. Доведіть суміш до кипіння.

Домашні соління в холодильнику - фото крок 5 5. Додайте кріп і гірчицю, перемішайте і варіть ще 30 секунд, потім приберіть сотейник з вогню. розсіл готовий.

Домашні соління в холодильнику - фото крок 6 6. В 2 стерилізовані банки помістіть огірки.

Домашні соління в холодильнику - фото крок 7 7. Додайте до них часник, перець, лавровий лист, чилі. Залийте огірки приготованим розсолом.

Домашні соління в холодильнику - фото крок 8 8. Закупорте банки кришками і залиште до повного охолодження, потім приберіть в холодильник і насолоджуйтеся ними вже через 2-3 дня. Смачного!

Подібні рецепти

Домашні дріжджові булочки

Вірменські соління

Рецепт приготування домашніх булочок на дріжджах. опис приготування: Що може бути смачніше домашньої випічки? Порадуйте свою сім'ю чудовими пишними булочками. молока— 4 склянки цукру— 1 Склянка сухих дріжджів— 4 чайних ложки борошна— 9 склянок розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка ...

Домашні котлети

Домашні котлети

здається, що куряче м'ясо настільки часто використовується на кухні, що воно вже не може здивувати. Але це не так! Завжди можна знайти новий рецепт, який розкриє смак по-іншому. Читайте мій варіант! опис приготування: З моєї покрокової інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати домашні ко...

Домашні кренделі з начинкою

Домашні кренделі з начинкою

Рецепт приготування дріжджових крендельков з начинкою на вибір. опис приготування: Для цих м'яких крендельков ви можете вибрати будь-яку начинку на ваш смак -коріцу з цукром, сир або маринований халапеньйо. цукру— 1 Ст. ложка солі— 2 чайних ложки пакет сухих дріжджів— 1 штука(8 г) топленого ...

Домашні коржі НААН

Домашні коржі НААН

Рецепт приготування індійських коржів НААН по-домашньому. опис приготування: Коржі НААН є популярним індійським хлібом плоскої форми з дріжджового тіста, які традиційно готуються в глиняній печі — ими. розпушувача— 3/4 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки цукру— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чай...

Домашні коржі тортільяс

Домашні коржі тортільяс

Рецепт приготування домашніх коржів тортільяс з простих інгредієнтів: борошна, масла і води. опис приготування: Перед вами варіант корисного рецепта приготування коржів тортільяс з органічної невибіленої борошна з використанням ріпакової олії замість рослинного жиру. Ви можете заповнити їх м'я...