Рецепт Домашній майонез з гірчицею
Я люблю майонез, але в магазині його купую рідко, роблю сама. розповім вам, як приготувати домашній майонез з гірчицею. Особливість його в тому, що я додаю сюди бальзамик. спробуєте?
опис приготування:
Майонез готується дуже просто. Але ви не повинні відразу вливати все масло. Втручайтеся його дуже маленькими порціями і після кожної ретельно збивайте. Тоді консистенція готового майонезу вийде правильної.
Використовуйте майонез протягом 3-4 днів. Зберігайте його в холодильнику.
- жовтки яєчні— 2 штуки(великі, кімнатної температури)
- Гірчиця дижонская— 1 Ст. ложка
- сіль— 0,25 чайних ложки
- перець мелений— За смаком
- Масло рослинне— 240 мілілітрів(краще брати якісну оливкову "; Extra Virgin ";)
- Бальзамічний оцет— 1 Ст. ложка
злегка збийте.
через 2 хвилини почніть потроху вливати масло (спочатку 1,5 ст. ложки). Почніть збивати на середній швидкості.
Продовжуйте так само вливати масло і збивати масу. Коли масло буде втрутитися, додайте бальзамик і ще раз все добре збийте.
Все готово. можна пробувати.
Подібні рецепти
Домашній кетчуп з гірчицею
Чи пробували ви раніше робити майонез самостійно? Його рецепт доступний кожному, в ньому немає нічого складно. І все інгредієнти доступні. Магазинний варіант ви більше не захочете купувати. Читайте! опис приготування: Створивши такий рецепт, ви зрозумієте, наскільки смачним буває цей соус. він...
Дієтичний майонез
Домашній майонез — це чудовий продукт, але дуже калорійний. Я пропоную вам приготувати дієтичний майонез. Він легкий, смачний, а головне — низькокалорійний. опис приготування: Дієтичний майонез готується на основі жовтків, кефіру, оцту. Всі інгредієнти треба розтерти, додати сіль, перець, по б...
Бутерброди з сиром і зернистою гірчицею
Рецепт приготування соковитих бутербродів з гострим сиром і зернистою гірчицею. опис приготування: Розігріти духовку до 150 градусів. Вистелити деко папером. Змастити одну сторону скибочок хліба маслом. викласти 4 скибочки на сковороду маслом вниз. Зверху насипати гірчицю і покласти сир. Накри...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...