Рецепт Домашній лимончелло
Присвячую рецепт домашнього лімончелло тим, хто, як і я, обожнює цей італійський напій, але не має можливості привозити справжній лімончелло з Італії. Готуємо в домашніх умовах!
опис приготування:
Лімончелло — це просто божественний італійський напій, від якого я просто без розуму. За своєю суттю, це горілчаний напій з лимонним присмаком, однак це — дуже бідне визначення даного чудового напою. Я вважаю, що лімончелло — це настільки смачний напій, що про нього потрібно складати вірші і співати балади.
Якщо хочете навчитися готувати домашній лімончелло — то озбройтесь цим рецептом. Вийде не гірше, ніж у італійців. Перевірено неодноразово на особистому досвіді!
- лимон— 11 штука
- горілка— 1 літр
- цукор— 3 склянки
- вода— 3 склянки
Выкладываем лимонные корки в банки.
Заливаем корки хорошей водкой. Заливаем не до краев — де до 25% объема в банке оставьте.
Пускай водка настаивается как минимум 2 дня, а найкраще — днів 5-6.
Отже, допустимо, что водка уже настоялась. Теперь смешиваем воду с сахаром и подогреваем на медленном огне, щоб цукор повністю розчинився у воді.
Сладкой водой заливаем настоявшуюся водку. Ставимо в холодильник ще на 1 день.
Безпосередньо перед подачею, зрозуміло, напиток надо процедить. Лимонные корки выбрасываем, оставляем только чистый напиток.
Разливаем по бутылочкам, закупорюємо — Усе, домашний лимончелло готов. Хранить его в таком виде в холодильнике можно до 3 місяців.
Подібні рецепти
Домашній хліб в мультиварці (швидкий рецепт)
Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...
Домашній Бургер
Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...
Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром
Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...