Рецепт Домашній лимончелло

Рецепт Домашній лимончелло
Кількість порцій: 25 Час приготування: 7 дн. 20 г. 0 хв.
Присвячую рецепт домашнього лімончелло тим, хто, як і я, обожнює цей італійський напій, але не має можливості привозити справжній лімончелло з Італії. Готуємо в домашніх умовах!

опис приготування:

Лімончелло — це просто божественний італійський напій, від якого я просто без розуму. За своєю суттю, це горілчаний напій з лимонним присмаком, однак це — дуже бідне визначення даного чудового напою. Я вважаю, що лімончелло — це настільки смачний напій, що про нього потрібно складати вірші і співати балади.

Якщо хочете навчитися готувати домашній лімончелло — то озбройтесь цим рецептом. Вийде не гірше, ніж у італійців. Перевірено неодноразово на особистому досвіді!


  • лимон— 11 штука
  • горілка— 1 літр
  • цукор— 3 склянки
  • вода— 3 склянки
Домашній лимончелло - фото крок 1 Лимоны тщательно моем (вы же не хотите пить грязный напиток), ножом срезаем с них кожицу.

Домашній лимончелло - фото крок 2 Выкладываем лимонные корки в банки.

Домашній лимончелло - фото крок 3 Заливаем корки хорошей водкой. Заливаем не до краев — де до 25% объема в банке оставьте.

Домашній лимончелло - фото крок 4 Пускай водка настаивается как минимум 2 дня, а найкраще — днів 5-6.

Домашній лимончелло - фото крок 5 Отже, допустимо, что водка уже настоялась. Теперь смешиваем воду с сахаром и подогреваем на медленном огне, щоб цукор повністю розчинився у воді.

Домашній лимончелло - фото крок 6 Сладкой водой заливаем настоявшуюся водку. Ставимо в холодильник ще на 1 день.

Домашній лимончелло - фото крок 7 Безпосередньо перед подачею, зрозуміло, напиток надо процедить. Лимонные корки выбрасываем, оставляем только чистый напиток.

Домашній лимончелло - фото крок 8 Разливаем по бутылочкам, закупорюємо — Усе, домашний лимончелло готов. Хранить его в таком виде в холодильнике можно до 3 місяців.

Подібні рецепти

Домашній апельсиновий мармелад

Домашній хліб в мультиварці (швидкий рецепт)

Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...

Домашній балик (сировялений)

Домашній балик (сировялений)

Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...

Домашній батон з кропом

Домашній батон з кропом

Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...

Домашній Бургер

Домашній Бургер

Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...