Рецепт Домашній лимонад
Якщо ви любите освіжаючі напої, то пропоную вам подивитися, як приготувати домашній лимонад. Для весни це прекрасний ароматний і вітамінний напій з натуральних лимонів. готуємо?
опис приготування:
звичайно, такий лимонад ідеально освіжає і втамовує спрагу в літню спеку, проте навесні цей напій також буде незамінним, щоб забезпечити ваш організм вітамінами, які так необхідні після зимового виснаження. Залежно від бажаної інтенсивності смаку ви можете змінювати пропорції концентрату і води.
- лимони— 4 штуки
- цукор— 3/4 склянки
- вода— 2 склянки
- лід— За смаком
Лимони дуже добре вимийте і наріжте на половинки. За допомогою вилки пам'ятайте м'якоть лимонів, а потім по черзі оберніть частини фруктів марлею і відіжміть з них сік.
Коли сироп трохи охолоне, влийте до нього сік і добре все розмішайте. Так у нас з'явиться концентрат для майбутнього лимонаду.
Щоб отримати лимонад, розведіть сироп з холодною питною водою в пропорції 1:3. Можете додати кілька кубиків льоду і прикрасити напій листочками м'яти.
Подібні рецепти
Салат з червоної солоною рибою і висівками
У спекотну погоду такий лимонад підійде як кращий засіб для втамування спраги. Не тільки смачно, але ще й корисно! Додайте кілька кубиків льоду і - освіжаючий напій готовий! опис приготування: Домашній лимонад охолоджений - кращий засіб від літньої спеки! далі прочитайте, як приготувати домашн...
Домашній лимонад з лимонів
Перед вами рецепт приготування домашнього лимонаду з лимонів, і я впевнена: вам сподобається такий чудовий прохолодний напій на літо! Відмінне рішення для пікніка з сім'єю або друзями! пробуйте! опис приготування: Хто тут любить лимонад? думаю, що всі! Влітку без такого напою не обходиться жод...
Домашній апельсиновий мармелад
Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...