Рецепт Домашня локшина на курячому бульйоні
Домашня локшина на курячому бульйоні — дуже популярна страва в Азії. Локшину варять рисову, пшеничну і навіть гречану. Я спробувала приготувати цю страву вдома, вийшло смачно. Всім раджу!
опис приготування:
Домашня локшина на курячому бульйоні — відмінне перше блюдо. Готувати його просто і легко, головне дотримуватися технології, щоб вийшла гарна локшина. Сьогодні я розповім, як приготувати таку локшину своїми руками. Я робила локшину на жовтках, використовувала звичайну пшеничне борошно. Кількість інгредієнтів для тіста регулюйте в залежності від борошна і розміру яєць. Тісто має вийти пружним, але м'яким. Щоб локшина НЕ злиплися, підсушіть її трохи в духовці. Наваристий бульйон з курки з овочами перетворює просту локшину в кулінарний шедевр. Смачного!
- яєчні жовтки— 3 штуки
- яйце— 1 штука
- сіль— 2 чайних ложки(+ 1/2 немає. L. для бульйону)
- вода— 6 Ст. ложок
- борошно— 2 склянки
- Курячі грудки— 2 штуки
- курячий бульйон— 6 склянок
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- селера стебла— 2 штуки
- морква— 2 штуки
- часник— 4 зубчики
- Лавровий лист— 2 штуки
- Чорний мелений перець— 1/2 чайних ложки
Додайте борошно і замісіть еластичне тісто.
Розділити тісто на дві частини і кек в колобки.
Розкачайте колобки на дошці в пласт товщиною 0,5 см. Гострим ножем розрізати на смужки.
Розкладіть локшину на деко, застелений пергаментним папером. Підсушіть локшину в духовці, розігрітій до 70 градусів приблизно 10 хвилин.
Овочі дрібно наріжте і обсмажте на олії. Додайте дрібно нарізану курку, потім бульйон. через 2 хвилини додайте локшину. Додати сіль, поперчіть, додайте лавровий лист, і проваріть ще 7-10 хвилин. локшина готова!
Подібні рецепти
Рисовий пудинг для дітей
Суп можна приготувати на готовому курячому бульйоні або зварити бульйон в процесі приготування супу. опис приготування: Перед вами — швидкий варіант супу на курячому бульйоні. готуємо зажарку, відправляємо її в каструлю разом з куркою, картоплею, заливаємо водою або бульйоном і готово! Куряч...
Домашня локшина
Раджу приготувати смачну домашню локшину. кількість порцій: 4 Курячий бульйон— 2 L яйце— 1 штука борошно— 100 грам вода— 1 Ст. ложка сіль— За смаком Запашний перець— За смаком Цибуля— 1 штука морква— 1 штука Лавровий лист— 2 штуки Курячий бульйон проціджуємо і ставимо на слабкий вогонь, до...
Домашня печеня з реберцями і картоплею
печеня — дуже ситне і самодостатня страва! Поєднує в собі пікантний овочевий гарнір і смажені свинячі реберця. Прекрасно підійде для сімейного обіду або вечері. опис приготування: Для приготування цієї страви можна брати не тільки свинячі ребра, — це можуть бути яловичі або баранячі реберця. Т...
Домашня фруктова карамель
Рецепт приготування домашньої фруктової карамелі. опис приготування: Простий рецепт приготування домашньої карамелі з фруктів на ваш вибір. полуниці або інших свіжих фруктів— 2 склянки води— 1/4 склянки лимонного соку— 1 Ст. ложка цукру— 1/4 склянки рослинної олії— 1 Ст. ложка 1. Розіг...
Домашня гірчиця на розсолі
Ароматна і ядреная гірчиця вийде, якщо з'єднати гірчичний порошок і простий огірковий розсіл. Немає необхідності купувати такої елементарної продукт в магазині, коли його зовсім легко приготувати. опис приготування: Дотримуючись певну послідовність дій, дуже легко приготувати гостру смачну гі...