Рецепт Cтейк з акули

Рецепт Cтейк з акули
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Не думайте, що приготувати стейк з акули в домашніх умовах дуже складно. А з цим покроковим рецептом це і без того нескладне блюдо вийде зробити навіть у новачка на кухні.

опис приготування:

Урізноманітнити щоденне або святкове меню допоможе рецепт приготування стейка з акули. соковита, жирна і дуже смачна рибка, в апетитною скоринці зі спеціями. Подавати її краще з гарніром, але підійдуть також овочі або улюблений соус, наприклад.

  • стейк акули— 2 штуки
  • лимон— 1 штука
  • спеції— За смаком
  • Вершкове масло— 50 грам
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— 1 щіпка
Cтейк з акули - фото крок 1 1. Під проточною водою як слід вимити, а потім просушити стейки.

Cтейк з акули - фото крок 2 2. Нарізати тонкими скибочками лимон і викласти зверху. Накрити харчовою плівкою і відправити рибу в холодильник приблизно на 30 хвилин.

Cтейк з акули - фото крок 3 3. Коли стейк з акули в домашніх умовах трохи просочився, можна посолити його і додати найрізноманітніших спецій за смаком.

Cтейк з акули - фото крок 4 4. На сковороду викласти шматочок вершкового масла і розтопити.

Cтейк з акули - фото крок 5 5. Очистити часник і подрібнити. Викласти на сковороду і обсмажити буквально 1 хвилину.

Cтейк з акули - фото крок 6 6. Викласти стейк на і смажити на середньому вогні.

Cтейк з акули - фото крок 7 7. Скільки смажити стейк залежить від товщини шматочка і температури. Як зробити стейк з акули рівномірно просмаженим і не сухим? Важливо привернути його тільки 1 раз.

Cтейк з акули - фото крок 8 8. У процесі можна додати на сковороду ще масла, а також трохи соку лимона і тертої цедри для додаткового аромату.

Подібні рецепти

Cтейк з риби в духовці

Цукіні з помідорами

Пропоную звернути вашу увагу на корисний, дуже апетитний і досить простий варіант основного блюда. Це вишуканий і соковитий стейк з риби в духовці в домашніх умовах. опис приготування: Смажена червона риба іноді виходить занадто сухий і злегка гумової. Тому ідеальний варіант для сьомги або лос...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...