Рецепт Домашній «Наполеон»
Більшість з нас без розуму від "; Наполеона ";, але листкове тісто для цього торта не у всіх виходить таким, як треба. Не хвилюйтесь, за цим рецептом торт вийде неймовірно смачним.
опис приготування:
Найчастіше на пострадянському просторі "; Наполеон" подається «голеньким» зовсім. Рекомендую зробити невеликий редизайн традиційного "; Наполеона2 і прикрасити його фруктами і ягодами (полуницею, чорницею) + можна ще й гілочки м'яти покласти. ставите питанням, як приготувати домашній "; Наполеон ";? Та так, щоб сильно не заморочуватися? дівчатка, цей торт виходить буквально за мить!
- яєчні жовтки— 4 штуки
- цукор— 1 Склянка
- Пшеничне борошно— 4 Ст. ложки
- молоко— 3,5 склянки
- ваніль— 0,5 чайних ложки
- Олія— 0,5 склянки(розм'якшене)
- Збиті вершки— 120 грам
- Заморожене листкове тісто— 500 грам(3 упаковки)
2 Потім додайте в збиті яйця борошно, ще раз збийте, а після влийте півсклянки молока.
3 Далі вам необхідно взяти каструлю, влити в неї 3 склянки молока і довести до кипіння (тільки не закип'ятіть!).
4 Візьміть збиті яйця з молоком і потроху вливайте їх в гаряче молоко, при цьому постійно помішуйте, щоб не було грудочок.
5 Наступним кроком буде нагрівання вашого майбутнього заварного крему. Поставте каструлю з сумішшю на плиту, нагрівайте на повільному вогні, весь час помішуючи крем до загустіння. Після дайте крему повністю охолонути.
6 Тепер вам потрібно розморозити листи листкового тіста, посипати борошном поверхню столу і покласти по черзі кожен лист. За допомогою качалки звертайте кожен лист в прямокутник розміром 30х40 см. У вас повинно вийти 6 коржів.
7 Знову ж таки, використовуючи качалку, переносимо лист листкового тіста на деко і добре проколюємо його виделкою.
8 Нагрейте духовку до 400 градусів і спечіть кожен корж до золотистої скоринки (приблизно 10 хвилин). Випікайте відразу по 2 коржа.
9 Поки печуться коржі, потрібно ще поворожити над заварним кремом. Після його повного охолодження додайте в нього ваніль і розморожені збиті вершки.
10 Тепер в заварний крем потрібно додати розм'якшене вершкове масло і добре збити його.
11 Переходимо до збирання нашого тортика. 5 коржів потрібно перемазати кремом, а 6-ий піде на присипку.
12 Далі розкришите вільний корж, присипте повністю крихтами торт (з боків теж) і прикрасьте свіжими фруктами, ягодами.
Подібні рецепти
Торт «Наполеон» домашній
Одним з найбільш простих способів приготування мармеладу є використання апельсинів і цукру. Такі інгредієнти доступні практично кожному і дозволяють створити смачний і ароматний десерт. опис приготування: Отриманий мармелад найкраще розподіляти стерилізованої ложкою в стерилізовані ємності. Не...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...
Домашній Бургер
Рецепт приготування гамбургерів в домашніх умовах. кількість порцій: 4 яловичина— 900 грам сіль— 1 Чайна ложка чорний перець— 1/2 чайних ложки соус Табаско— 1 штука(за смаком) вершкове масло— 2 Ст. ложки Червона цибуля— 1 штука цукор— 2 Ст. ложки булочки— 4 штуки листя салату— 8 штук Наріз...
Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром
Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...