Рецепт Кальса на зиму

Рецепт Кальса на зиму
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сальса на зиму — одна з найсмачніших заготовок в холодну пору року. Ароматна і ситна сальса завжди порадує ваших близьких.

опис приготування:

Рецепт сальси на зиму, саме цієї, такій пікантній і смачною, розповіла мені подруга, велика любителька гострих соусів. Ми приготували його разом. Якщо вам не терпиться спробувати сальсу, баночку можна відкрити вже через три дні. Замість цукру можете додати мед. Не забудьте додати перець чилі (будь-якого виду, який вам подобається). Насолоджуйтесь!

  • помідори— 4-5 штук
  • Болгарський перець— 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 4 штуки
  • часник— 6 зубчиків
  • цукор— 50 грам
  • сіль— 3 Ст. ложки
  • Пучок свіжої кінзи— 1 штука(Невеликий.)
  • мелений тмин— 1 Чайна ложка
  • перчик Чилі— 3-4 штук
  • Томатна паста— 350 грам
  • лимон— 2 штуки
Кальса на зиму - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти. Дрібно порубати все овочі, навіть часник.

Кальса на зиму - фото крок 2 Візьміть велику кастрюллю, першим в неї піде ріпчасту цибулю. Висипати весь рубаний лук.

Кальса на зиму - фото крок 3 Потім болгарський перець, часник, цукор, сіль і мелений тмин. Я взяла болгарський перець двох кольорів? щоб сальса на зиму вийшла яскравою.

Кальса на зиму - фото крок 4 Дрібно порубати свіжу кінзу. І висипте її в каструлю до овочів. Зверху викладіть томатну пасту.

Кальса на зиму - фото крок 5 Все добре перемішайте.

Кальса на зиму - фото крок 6 Тепер висипте в каструлю з овочами дрібно нарізані помідори.

Кальса на зиму - фото крок 7 Залиште сальсу на деякий час, овочі повинні настоятися і випустити зайвий сік.

Кальса на зиму - фото крок 8 Викладіть овочі з каструлі в іншу чашу, пропускаючи через сито або друшляк. Злийте з каструлі сік, що залишився.

Кальса на зиму - фото крок 9 Видавіть з лимонів сік.

Кальса на зиму - фото крок 10 Підготуйте дистильовані банки, в яких ви будете закочувати сальсу. Вилийте в кожну баночку по 1-2 чайної ложки лимонного соку.

Кальса на зиму - фото крок 11 Акуратно розкладіть сальсу по банкам.

Кальса на зиму - фото крок 12 Поставте банки в каструлю з водою. Сальса на зиму повинна варитися в гарячій воді 30 хвилин.

Кальса на зиму - фото крок 13 Гарячі банки переверніть і укутайте в ковдру. нехай остигають. Ваша сальса на зиму буде кращою закускою на столі.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Осетинський пиріг з вишнею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...