Рецепт Татарський соус без майонезу
Всім відомо, що майонез дуже калорійний, тому негативно відбивається на фігурі. Щоб уникнути збільшення у вазі, готуйте соуси на основі нежирної сметани. Тартар підійде до будь-яких страв.
опис приготування:
Якщо вам цікаво, як приготувати соус тартар без майонезу, то просто прочитайте цей рецепт. Він надзвичайно простий у виконанні. Спробуйте і ви приготувати соус, який підходить до овочевих, м'ясних і рибних страв.
- варені жовтки— 2 штуки
- сирий жовток— 1 штука
- Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка
- Оливкова олія— 2/3 склянки
- крем— 2 Ст. ложки
- корнішони— 1 Ст. ложка
- каперсами— 1 Ст. ложка
- Білий винний оцет— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— За смаком
До тертому жовтка додайте сирий курячий жовток і діжонська гірчицю. Якщо у вас немає зернистої, то використовуйте звичайну не острів гірчицю.
Візьміть блендер і починайте збивати соус. У процесі збивання, додавайте масло порціями або ж вливайте тонкою цівкою. В кінці повинен вийде соус без грудочок, повністю однорідний. За консистенцією соус має нагадувати майонез. Потім покладіть в соус сметану і ретельно перемішайте. Можна робити це віночком або ложкою. Збивати більше не треба.
Корнішони натріть на дрібній тертці. Каперси наріжте ножем на дрібні шматочки. Додайте каперси і огірочки в чашку з соусом.
перемішайте соус. Додайте в нього винний оцет, який можна замінити на свіжовичавлений лимонний сік. Перець і приправити сусом. Знову все перемішайте. Поставте готовий тартар в холодильник, щоб він настоявся і охолов.
Подібні рецепти
Грінки з часником і яйцем
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...