Рецепт Татарський соус без майонезу

Рецепт Татарський соус без майонезу
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Всім відомо, що майонез дуже калорійний, тому негативно відбивається на фігурі. Щоб уникнути збільшення у вазі, готуйте соуси на основі нежирної сметани. Тартар підійде до будь-яких страв.

опис приготування:

Якщо вам цікаво, як приготувати соус тартар без майонезу, то просто прочитайте цей рецепт. Він надзвичайно простий у виконанні. Спробуйте і ви приготувати соус, який підходить до овочевих, м'ясних і рибних страв.

  • варені жовтки— 2 штуки
  • сирий жовток— 1 штука
  • Дижонская гірчиця— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— 2/3 склянки
  • крем— 2 Ст. ложки
  • корнішони— 1 Ст. ложка
  • каперсами— 1 Ст. ложка
  • Білий винний оцет— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— За смаком
Татарський соус без майонезу - фото крок 1 Візьміть велику склянку, миску або кухоль з високими бортиками. У неї натріть на дрібній тертці жовтки заздалегідь відвареного курячого яйця.

Татарський соус без майонезу - фото крок 2 До тертому жовтка додайте сирий курячий жовток і діжонська гірчицю. Якщо у вас немає зернистої, то використовуйте звичайну не острів гірчицю.

Татарський соус без майонезу - фото крок 3 Візьміть блендер і починайте збивати соус. У процесі збивання, додавайте масло порціями або ж вливайте тонкою цівкою. В кінці повинен вийде соус без грудочок, повністю однорідний. За консистенцією соус має нагадувати майонез. Потім покладіть в соус сметану і ретельно перемішайте. Можна робити це віночком або ложкою. Збивати більше не треба.

Татарський соус без майонезу - фото крок 4 Корнішони натріть на дрібній тертці. Каперси наріжте ножем на дрібні шматочки. Додайте каперси і огірочки в чашку з соусом.

Татарський соус без майонезу - фото крок 5 перемішайте соус. Додайте в нього винний оцет, який можна замінити на свіжовичавлений лимонний сік. Перець і приправити сусом. Знову все перемішайте. Поставте готовий тартар в холодильник, щоб він настоявся і охолов.

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Грінки з часником і яйцем

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...