Рецепт Суп з сочевицею і грибами
Якщо ви любите урізноманітнити перші страви, тоді зверніть увагу на цей цікавий і досить простий спосіб, як приготувати суп з сочевицею і грибами. наваристий, апетитний і ароматний!
опис приготування:
А ви варили колись суп в горщиках? Ловлення в духовці не тільки дає можливість супу як слід приготуватися, але і оберігає всі інгредієнти від разваривания і перетворення в пюре. Втім, такий супчик ви цілком можете варити і на плиті. Відмінний варіант обіду для всієї родини!
- гриби— 100 грам
- сочевиця— 100 грам
- Картопля— 1-2 штук
- цибулина— 1 штука
- морква— 1 штука
- Соєвий соус— 3-4 Ст. ложок(по бажанню)
- сіль— За смаком
- спеції— За смаком
2. Для початку промийте сочевицю і залиште, щоб стекла вся вода.
3. Очистіть і подрібніть цибулю і моркву.
4. Картопля очистіть і наріжте кубиками, вимийте і висушіть грибочки, подрібніть.
5. З'єднайте всі інгредієнти, перемішайте і розкладіть в горщики. додайте сіль, спеції за смаком і при бажанні соєвий соус.
6. Для аромату зверху можна викласти лавровий листочок. Влийте чисту воду, накрийте кришечками і відправте горщики в розігріту до 190 градусів духовку.
7. Вариться супчик близько 40-55 хвилин, а залежно від якості сочевиці. Перед подачею можна при бажанні перелити його в тарілку, доповнити свіжою зеленню або сметаною, наприклад.
Смачного!
Подібні рецепти
Салат з сочевицею, грибами і кетчупом
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...