Рецепт Суп з сочевицею і грибами

Рецепт Суп з сочевицею і грибами
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 5 хв.
Якщо ви любите урізноманітнити перші страви, тоді зверніть увагу на цей цікавий і досить простий спосіб, як приготувати суп з сочевицею і грибами. наваристий, апетитний і ароматний!

опис приготування:

А ви варили колись суп в горщиках? Ловлення в духовці не тільки дає можливість супу як слід приготуватися, але і оберігає всі інгредієнти від разваривания і перетворення в пюре. Втім, такий супчик ви цілком можете варити і на плиті. Відмінний варіант обіду для всієї родини!

  • гриби— 100 грам
  • сочевиця— 100 грам
  • Картопля— 1-2 штук
  • цибулина— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Соєвий соус— 3-4 Ст. ложок(по бажанню)
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
Суп з сочевицею і грибами - фото крок 1 1. Ось такий апетитний і корисний набір інгредієнтів вам потрібно, щоб повторити цей рецепт на своїй кухні.

Суп з сочевицею і грибами - фото крок 2 2. Для початку промийте сочевицю і залиште, щоб стекла вся вода.

Суп з сочевицею і грибами - фото крок 3 3. Очистіть і подрібніть цибулю і моркву.

Суп з сочевицею і грибами - фото крок 4 4. Картопля очистіть і наріжте кубиками, вимийте і висушіть грибочки, подрібніть.

Суп з сочевицею і грибами - фото крок 5 5. З'єднайте всі інгредієнти, перемішайте і розкладіть в горщики. додайте сіль, спеції за смаком і при бажанні соєвий соус.

Суп з сочевицею і грибами - фото крок 6 6. Для аромату зверху можна викласти лавровий листочок. Влийте чисту воду, накрийте кришечками і відправте горщики в розігріту до 190 градусів духовку.

Суп з сочевицею і грибами - фото крок 7 7. Вариться супчик близько 40-55 хвилин, а залежно від якості сочевиці. Перед подачею можна при бажанні перелити його в тарілку, доповнити свіжою зеленню або сметаною, наприклад.
Смачного!

Подібні рецепти

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Салат з сочевицею, грибами і кетчупом

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...

Чай з листя чорної смородини

Чай з листя чорної смородини

Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...

Джем з дині

Джем з дині

дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...

Цибульник

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...