Рецепт Подвійна вуха
Рецепт приготування подвійний юшки з картоплею і цибулею.
опис приготування:
Вуха - старовинне російське блюдо, популярне в усі часи. Подвійна вуха відрізняється від звичайної способом приготування - спочатку готується бульйон з дрібної риби, яка потім викидається, а в юшку додаються шматочки іншої великої риби. Подвійна вуха дуже навариста, ситна і смачна. Для приготування подвійний юшки вам буде потрібно мелкоячеистая чиста сітка або звичайна марля. У цю сітку (або марлю) поміщається риба, потім сітка опускається в каструлю або казанок, і з неї вариться бульйон.
приготування:
Викласти в приготовлену чисту марлю дрібну рибу, а також голови, плавники і хвости, обрізані від великої риби. У велику каструлю влити 2,5 л води і довести до кипіння. Помістити в каструлю марлю з рибою і варити близько 30 хвилин. Віджати марлю з рибою і викинути. Нарізати картоплю і цибулю. Велику рибу випатрати, очистити від луски і нарізати на шматочки. Додати овочі і рибу в бульйон. Додати горошини чорного перцю і лавровий лист за смаком, посолити. Варити до готовності. Викласти в кожну тарілку шматочки риби, залити юшкою і відразу ж подавати. При бажанні можна посипати юшку подрібненою зеленню і прикрасити двома скибочками лимона кожну порцію.
- мелкой рыбы— 1 кілограм
- великої риби— 500 грам
- картоплини— 3 штуки
- цибулини— 2 штуки
- води— 2,5 L
- чорний перець горошком і лавровий лист— За смаком
- сіль— За смаком
приготування:
Викласти в приготовлену чисту марлю дрібну рибу, а також голови, плавники і хвости, обрізані від великої риби. У велику каструлю влити 2,5 л води і довести до кипіння. Помістити в каструлю марлю з рибою і варити близько 30 хвилин. Віджати марлю з рибою і викинути. Нарізати картоплю і цибулю. Велику рибу випатрати, очистити від луски і нарізати на шматочки. Додати овочі і рибу в бульйон. Додати горошини чорного перцю і лавровий лист за смаком, посолити. Варити до готовності. Викласти в кожну тарілку шматочки риби, залити юшкою і відразу ж подавати. При бажанні можна посипати юшку подрібненою зеленню і прикрасити двома скибочками лимона кожну порцію.
Подібні рецепти
Оладки з баклажана
Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...
Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром
В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...
Чай з листя чорної смородини
Початок осені — прекрасна можливість заготовити смородиновий лист, щоб взимку насолоджуватися ароматним чаєм з смородинового листя. Такий чай можна заварити як зі свіжого листя, так і сушених. опис приготування: Прекрасна можливість зберегти смак літа — засушити смородинові листя, які до того ...
Джем з дині
дуже ароматний, неймовірно яскравий і красивий джем з дині в домашніх умовах здивує своїм смаком близьких і гостей. А саме головне, що його зовсім нескладно приготувати. обов'язково спробуйте! опис приготування: Перед вами досить простий рецепт джему з дині з лимоном. При бажанні його можна до...
Цибульник
Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі! опис приготування: Цибульник готують з ріпчастої цибулі, борошна, яєць і спеції. Смажать як оладки і подають зі сметаною. Цибуля ріпчас...