Рецепт Двошарове печиво з горіхами

Рецепт Двошарове печиво з горіхами
Кількість порцій: 24 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування печива з вершковим сиром, ванільним екстрактом і горіхами пекан.

опис приготування:

Це вершкове печиво з горіховою прошарком готується дуже швидко з простих інгредієнтів. Горіхи пекан ви можете замінити волоськими горіхами.

  • вершкового сиру— 90 грам
  • борошна— 1 Склянка
  • яйце— 1 штука
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • orexov Pekan— 1 Склянка
Двошарове печиво з горіхами - фото крок 1 1. Обсмажити горіхи на деку в духовці і дрібно нарізати. Збити міксером в мисці 1/2 чашки вершкового масла і вершковий сир. Додати борошно в декілька заходів і ретельно перемішати. Готове тісто розкачати в шар і поставити в холодильник охолоджуватися на 15 хвилин.

Двошарове печиво з горіхами - фото крок 2 2. Тим часом розтопити вершкове масло. У середній мисці збити яйце, коричневий цукор і ванільний екстракт. Ретельно перемішати з розтопленим вершковим маслом і нарізаними горіхами.

Двошарове печиво з горіхами - фото крок 3 3. З охолодженого тіста сформувати кульки діаметром приблизно 5 см. Помістити тісто в міні-форму.

Двошарове печиво з горіхами - фото крок 4 4. Поверх тесту викласти горіхову прошарок.

Двошарове печиво з горіхами - фото крок 5 5. Випікати печиво в попередньо розігрітій до 175 градусів духовці близько 15-25 хвилин.

Двошарове печиво з горіхами - фото крок 6 6. Дістати печиво з духовки і остудити у формі протягом 5 хвилин, після чого перекинути на решітку і дати печінкою повністю охолонути.

Подібні рецепти

Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром

Желе двошарове

Немає нічого смачнішого, ніж домашній хліб. особливо, якщо хліб приготовлений майстерно. Домашній хліб з горіхами, базиліком і козячим сиром — це саме майстерно приготовлений хліб. ділюся рецептом! опис приготування: Я, по суті, обожнюю домашній хліб. Коли в квартирі пахне свіженьким хлібцем —...

Дріжджовий пиріг з шоколадною пастою маком і горіхами

Дріжджовий пиріг з шоколадною пастою маком і горіхами

Ароматна і смачна випічка завжди до речі! Цей пиріг хороший тим, що начинку можна змінювати і комбінувати на свій смак, головне — тісто. Спробуйте приготувати! опис приготування: Для цього смачного пирога можна використовувати будь-який дріжджове тісто, наприклад, виготовлене за моїм рецептом....

Ожинний пиріг з горіхами

Ожинний пиріг з горіхами

Рецепт приготування пирога зі свіжою ожиною, меленою корицею, ванільним екстрактом і посипанням з горіхів пекан, коричневого цукру і борошна. опис приготування: Цей чудовий пиріг зникає з кухонного столу миттєво. Соковита ожина в поєднанні з вологим тестом і горіховою посипкою - що може бути к...

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто з телятиною рисом і квасолею

Буріто - це блюдо мексиканської кухні, що складається з пшеничного коржі з начинкою. Начинка може складатися з одних овочів з квасолею або рисом або з додаванням м'яса на ваш вибір. Дуже ситне блюдо. опис приготування: Буріто з начинкою з телятини з вареним рисом і квасолею, під смачним соусом...

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром

В якості перекусу на швидку руку відмінно підійдуть бутерброди гарячі з ковбасою і сиром. Їх можна урізноманітнити зеленню, помідорами або солоними огірками. Це справа смаку кожного з нас. готуємо! опис приготування: Бутерброди гарячі з ковбасою і сиром - ідеальна ідея для нежданих гостей або...