Рецепт Домашній карамельний соус
Так прекрасно, коли є час зробити домашні продукти, а не купувати готові. наприклад, майонез, сгущёнку, соус, кетчуп тощо. Сьогодні саме такий випадок. Вийде щось дуже смачне!
опис приготування:
Розповім вам про те, як приготувати домашній карамельний соус. Його додають в різні десерти і в випічку. наприклад, поливають їм морозиво і капкейкі, використовують в якості крему для бісквітів, наливають замість сиропу в каву або просто маку в нього яблука і груші. Заготівля може стояти під кришкою в холодильнику близько 10 днів.
- цукор білий— 200 грам
- вода— 80 мілілітрів
- вершки жирні— 180 мілілітрів
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
2. Увімкніть середній вогонь. Доведіть масу до кипіння і повного розчинення цукру.
3. Потім продовжуйте варити до карамельного кольору.
4. Далі влийте вершки.
5. потім, помішуючи, додайте олію.
6. І, нарешті, зменшіть вогонь, і варіть карамель до потрібної густоти і коричневого кольору.
7. остудіть соус, а потім влийте його в банку під кришку. Зберігайте в холодильнику.
Подібні рецепти
Карамельний соус до десертів
Чудовий гострий соус для м'ясних страв. Готується легко і швидко. Смак м'яса з цим соусом стане набагато яскравіше і гостріше. опис приготування: Спробуємо приготувати чудовий соус барбекю — рецепт якого дуже простий у виконанні. Барбекю соус відмінно підійде до всіх смаженим або запеченим м'я...
Домашній томатний соус на зиму
Цей соус з успіхом замінить кетчуп. А також може бути використаний при приготуванні супів, соусів на основі томату. За своєю суттю, він замінює томатну пасту. Стерилізації не вимагає. опис приготування: За смаком можете додати в соус перець чилі або якісь трави і приправи, які вам подобаються....
Домашній томатний соус
Домашній томатний соус готується виключно зі свіжих червоних помідорів зі спеціями. Такий соус стане прекрасною альтернативою покупних кетчупів і відмінно підійде до соковитого, ароматного шашлику. опис приготування: Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати томатний соус самостійно. безсумні...
Домашній балик (сировялений)
Смачні м'ясні делікатеси можна з легкістю зробити самостійно. Для цього підійдуть будь-які види м'яса: свинина, курка, яловичина. розповім, як приготувати домашній балик (сировялений) зі свинини. опис приготування: Такий балик можна подати як закуску для будь-якого свята. Крім цього з ним можн...
Домашній батон з кропом
Апетитний домашній батон з ароматним кропом. У тісто ми додамо куркуму, в результаті чого м'якуш вироби вийде жовтого кольору, а прошарку з Усе це створює ефектний контраст. опис приготування: Батон виходить м'яким, ароматним і дуже смачним! Кількість додається в батон зелені кропу можна варію...